Merlinlin Hemsire25 selam. Yumurta yulaf unu pekmez ceviz az yoğurdu çırpıyorum az yağda hop çeviriyorum. Bazen içine muz ediyorum mmmmh seviyor benimki 😇
BeybininAnasi Hemsire25 bir muz, bir yumurta, bir çay bardağı süt, azıcık tarçın, azıcık karbonat, birkaç damla limon suyu, sonra kıvamını bulana kadar un.
Kk41 Hemsire25 1 yumurta sarısı 2 yk yogurt ceyrek muz aldıgı kadar ya yulaf unu yA da tam buğday unu bi çimdik karbonat . Çok güzel oluyor çok seviyor bebeğim
Merlinlin Hemsire25 yulaf ezmesi ve yulaf unu çok faydalı tavsiye ediyorum. Benim bebeğim 8 aylık özellikle yatmadan 1 saat kadar önce yulaf ezmesi muz ve cevizle yaptığım mamayı yedirirsem uzun uyuyor tok tutuyor sanırım. Haftada 3-4 kere yapıyorum. Ben beyorganikten glutensiz yulaf unu ve ezmesi aldım. By markadan probiyotikli tarhana organik tam buğday unu falan da aldım. Memnunum.
Merlinlin Xyz1234 evet bazen tam buğday unu da kullanıyorum ama ağırlık yulaf unu. Tam buğday unuyla neler yapıyorsunuz başka tavsiye veriri misiniz
Xyz1234 Merlinlin mücver genel tüm sebzelerle yapabilirsiniz fasulye kabak bezelye un yumurta yoğurt koyup yapıyorum çok da begeniyorlar
aay1 @Hemsire25 1 yumurta sarısı 1.5 yemek kaşığı Yoğurt çay kaşığı ucuyla zeytinyağ 1 çay kaşığı pekmez 1.5-2 yemek kaşığı tam buğday unu Çay kaşığı ucuyla karbonat Muz (Evde hangi meyve varsa onu kullanabilirsiniz ben şeftali,incir,armut,avakado..) hepsiyle yaptım farketmiyor meyve