Bikahvee Kullanışlı sağlam uzun süre kullanabileceğim bir mama sandalyesi arıyorum önerilerinizi bekliyorum🌸
Tobby19 Bikahvee buradaki tavsiyelere göre ikea antilop aldık, küçük geldi. Yani özellikşe benim bebeğim bildiğiniz sığmadı içine😂 chicco polly 2 aldım, aşırı rahat konforlu sağlam. Tavsiye ederim🌸
Rbulgen Bikahvee canım baby care flex mama sandalyesi kiwininkiyle aynı birebir sırt ayarı olması özellikle kullanışlı oğlum şuan tam oturamıyor bende yarı yatık şekilde koyuyorum tam katlanıyor yer kaplamıyor öyle ucuk fiyatlıda değil bence bi bak
Merlinlin Tobby19 neredeyse ben de antilop alacaktım. İkeaya gittik bakmaya aman allahım minicik 😂 hayatımın hatası olabilirdi. Hem de konfor sıfır ya inanamadım herkes övünce tamam kesin bunu alıyorum demişirim 😂
Tobby19 Merlinlin ben de aynı şoku yaşamıştım gerçekten hani 2 yaşına kadar kullandık vs yazanlar olmuş. Her bebek farklı elbette ama mama sandalyesi bariz küçük, rahatsız duruyordu
Tobby19 Bikahvee ne demek, yani şöyle benim bebeğim bir de oturmayı seven bi tip mutfakta yemek yaparken vs rahat rahat izleyebiliyor, bu mama sandalyesi gerçekten 2 yaşa kadar kullanılabilir😂😂