ilknurcelik Oğlum 11,5 aylık gece uykusu 10 saat yaklaşık gündüz 3 saatte bir uykusu geliyor huzursuz yapıyor uyumak istiyor sallayarak uyuyor hala 3 saatte bir uykusu gelmesi normal mi bu aralığın biraz uzaması gerekmez miydi artık?
AselinAnnesiiiii ilknurcelik her çocuk farklı ki benim kızım 12 aylık günde bir kere zorla uyutuyorum uykuyu hiç sevmiyor sizin bebeğiniz uyuyorsa ne güzel 🤗
Esrabayrakdar ilknurcelik benim oğlum 1 yaşını bi hafta gecti sayılır hala gündüz 3 saatte bir uyur akşam uykusuba geçiş süresi biraz 4-5-6 saati bile buluo 😕 gece 10 saat aralıksız uyuosa öp başına koy valla cnm bnmki 1.5 maksimum 2 saatte bir hala emmeye uyanıo napcam bilmiyorum her yolu deniyorum artk 3 saatte bir bile kalksa olur diyorum düşüb yani
Gzd ilknurcelik oğlumda aynı, günde 2 uyku yapıyoruz 3-3bucuk saat arayla toplamda 3 saat uyuyo, gecede 10 saat uyuyo sabah 6-7 gibi uyanıyo
ilknurcelik AselinAnnesiiiii aslında ağlamıyorsa sıkıntı yok bizimki uykusu gelince çok ağlıyor ve yarım saat sallıyorum öyle uyuyor
ilknurcelik Esrabayrakdar gece 1 kez mama içiyor uyuyor 2-3 kez de emziğini istiyor onu veriyorum uyuyor
ilknurcelik Ozge_AyazEfee yaa ne güzel evde sıkıntı yok da dışarda hiç iyi olmuyor uyuyamıyor ağlıyor hep
ilknurcelik Gzd aynıymışız ☺️Evde iyi oluyor da dışarda sıkıntı oluyor çünkü bizimki sadece salıncağında uyuyor 😕
Gzd ilknurcelik bende sallamayı bırakalı 1 ay anca oluyo ama dışarda kendi kendine de uyumaz, ben emziğini verip yanına yatıyorum sarılıyo kirpiklermle oynuyo saçımı çekiyo falan öylee uykuya dalıyo😌
nilosunannesi ilknurcelik benim kızımda 10 buçuk aylık 3 saat zor dayanıyor uyuyor. geceleri de 10 saat uyuyor bir kere uyanıyor. bazı bebekler uykuyu seviyor aslında normali bu .benek daha bunlar. uyuyan bebek mutlu bebektir ki benim kızım çok pozitif ve huzurlu ya sizinki?
ilknurcelik nilosunannesi uykudan uyandıktan sonra 1,5 saat çok mutlu ve huzurlu ama sonra huzursuz başlıyor
ilknurcelik Gzd ya onu denedim saçımı çekmiyor bildiğin yoluyor bir de 6 aylık hamileyim karnım artık dikkati çekiyor kardeşine şiddete karnımda başladı ☺️
Deletedmom115 ilknurcelik 11 aylık bazen 3 saati bile bulmuyor uyumak istiyor normal yani ne zaman isterse o zaman yatırın
Gzd ilknurcelik yaa aslında biraz zaman geçtikten sonra uyuması daha kolaylaşıyo, bizimki ilk 1 saat falan sürüyodu şimdi 10 dkkada uyuyo, ağlamıyosa falan biraz sabredersen alışır oda aranızada yastık koy ama kontrolsüz güç uygulayabiliyolar 😌
Oske ilknurcelik beim oğlumda 11.5 aylık gece 12 saat uyuyor ama tabi arada ekzik istemek icin aglamalara kalkiyor gece beslemeyi coktan kestim gunduZde 2 defa uyuyor ama yarım saat max 1 saat gündüz uykuları bebişlerimizde aynıymış bu arada :)
Koray ilknurcelik bnim oğlumda 11 aylık gece uykusu guzel gündüzde aynı dediğin gibi 3 saatte bir uyuyor ama 40 dk uyumazsa çok huysuz