Cheddar Mhtpgnby 2 yaşında kızım bu sezon kızartırıp vericem. Öncesinde küçük balık olduğu için pek tercih etmemiştim buharda ya da fırında. Büyük balıkları o şekilde yapıyorum
Fitifiti Mhtpgnby Dip balığı olmayan ve küçük olan her deniz canlısını verebilirsiniz çocuğunuza. Dip balıkları ağır metaller içerdiği için faydadan ziyade zararlı.
Mhtpgnby Cheddar Benim kızımda 2 yaşında .Ben geçen sene hamsi somon ve palamut veriyordum . İlk kez istavrit aldım fırında yapsam olur yani
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mhtpgnby Anladım. ☺️ İstavrit tercih ettiğim bir balık değil fazla kılçıklı ben ızgara büyük balık tercih ediyorum. Döküm tavada pişirerek yediriyorum. ☺️
Elif_demir balık tarifleriniz var mi peki ben genelde balik corbasi yada firinda mucver tarzi yapip veriyorum ama farkli sekildede vermek istiyorum
Mhtpgnby Elif_demir köfte şeklinde yapıyorum farklı olarak canım hamsinin kılçıklarını ayırıp soğan sarımsak ekmek içi yapıp kızartıyorum
Mhtpgnby AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Evet az önce annem ve kayınvalidem de aynısını dedi istavrit biz hiç almayız çok kılçıklı nasıl yedireceksin dediler 😅bilmiyordum ben bu kadar kılçıklı olduğunu