Mom987 Merhaba hanımlar👋 Çocuklarınızın montlarını kabanlarını nereden alıyorsunuz? Çoğu markanınkilerde kolları içine zor giriyor Böyle kollarını içine kolayca geçirebileceği bir marka var mı acaba?
Kubraeylull Canim6e ebbekten baktım daha almadım ama büyük ihtimalle ordan alacağım sende bak takıp et istersen 😊
Mom987 Kubraeylull E bebektekten mont almadım ama ceket almıştım kollari dar oldu ama yine de bakıcam teşekkürler🌸
Mom987 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Bende çoğu alışverişini lcw den yapıyorum. Memnunum da. Ama maalesef montları ile yıldızım barışmadı. Üstelik büyük bedende alıyorum.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mom987 Bilemicem ben kullanıyorum 2 yıldır cok rahag giyip çıkarıyor kızım
Mom987 Aybarss_Mom Gecen sene marka olmayan bir yerden almıştım. Oğlum çok giydi ne su gecirdi nede dikisleri atti ben memnun kaldim😌 suan yenisini alicam bulursam tekrar eski aldığım yerden almayi düşünüyorum.
Mom987 Aybarss_Mom Ben ikisini de alıyorum canım hatta 2. ele de bakıyorum. Şuan spor ayakkabisi alicam mesela kışs yakında bot alırım. Botu 4 5 ay anca giyer. Spor ayakkabısıni da Eylül Ekim ile Haziran temmuz arası giyer. Bazen havalar güzel oluyor o yüzden bot sıcak olabiliyor
Aybarss_Mom Mom987 anladım canım bende sadece spor ayakkabı almayı düşünüyordum botta da bakayım o zaman