Bebegim_34 Uygun fiyata ana kucagı arıyorum kızlar kolik bir bebeğim var yardımcı olursanız sevinirim 🙏💜
Mervelimm Bebegim_34 merhaba elimde bagi marka elektrikli ana kucağı var. Sıfırdan farksız hiç kullanılmadı 700 e satıyorum. 1500 e almıştım 1 ay önce. Hangi ildesiniz ?
muberra58 Bebegim_34 Trendyol dolap uygulamasından almıştım ben kızımda kolikti pek işe yaramadı yani ben o sallanır kızım uyur diye aldım ama uyumadı keyif yaptı 15 20 dk sonra ondan da sıkıldı ☺️
Heyecandorukta Bebegim_34 ben satmiyorum ama ikinci el fisher price yagmur ormani titresimli bulabilirseniz hic kacirmayin kolik icin 1 numara
Bebegim_34 Mervelimm İstanbuldayım hafta sonu alabilirim ancak biraz araştırma lazım inşallah iyi gelir
Bebegim_34 muberra58 ay gerçekten mi benim ki hiç durmuyor ya en azından yemek temizlik yaparım diye düşünmüştüm
Mervelimm Bebegim_34 https://www.e-bebek.com/bagi-dastana-otomatik-sallanan-ana-kucagi-p-bgi-bb009001/?gclid=EAIaIQobChMIuqKZ_sns8gIVSOqyCh1X7g4HEAAYAiAAEgJW1PD_BwE bizimki bu model. Müzikli uzaktan kumandalı. Ancak ben konyadayım 🤷🏻♀️
Mervelimm Bebegim_34 aslında çok büyük bir ürün değil ayrıca çok hafif ve çok kolay taşınabilir. DÜşünürseniz kargo yapabilirim
Zuhallkahraman Bebegim_34 900 satıyorum. 3 kademe sallanma, ileri geri, sağa sola sallanma özelliği. 3 farklı müzik sesi var mama yemesi için tablası var. İsterseniz netten bakın birçok özelliği mevcut. Şuan 1500 civarı bebeğim durmadı hiç kullanamadık
Cansez Bebegim_34 bende joie marka titreşimli müzikli var. 450 ye verebilirim. Çok temiz. İstanbul Bakırköy.
Vildan2334 Bebegim_34 bebeğim kolik degildi ama icinde cok durmadi yani sallama gücü yetersizdi öyle birakayim ordan sallanarak uyusun ya da sakinlessin ya da ben isime bakayim gibi durum olmadi bendr sattım yakın tarihte belki benim çocuğumla alakalıdır belkide ürünle alakalidir bilemem ama iyi araştırıp mutlaka yorumlara göre hareket edin ucuz ürünler değil sonuçta