Minik_kurabiye1 Annisler kızım 2 ay 10 gunluk kilosu 4500 doktorumuz ayına göre az dedi toparlamasi lazımmış suan aptamil 1 kullaniyoruz bu arada bebegimde reflü de var bana gaz yapmayan ve en etkili şekilde Kilo aldıran mama onerebikirmisiniz
Habibe08 Minik_kurabiye1 benim oglum da son zamanlarda birden durup dururken agzindan burnundan kusuyo ama oluk gibi geliyo fiskiriyo baya bende aptamil kullaniyorum acaba reflu mudur yoksa mamasimi yapiyo anlamadim yada usuttumu
Belinay12 Minik_kurabiye1 her bebeğe aptamil iyi gelmez benim kızım 2950 gram doğdu hiç anne sütü almadı 1 aylik olduğunda 4 kilo 360 gramdi aptamil kullaniyordum su an sma kullanıyorum bakalım nasıl olacak şimdi 2 aylik olacağız
Ahmetcinar Aptamil anne sütünü. Daha kısada bıraktırıyormuş ve içerisinde iyi olmayan bir madde varmış. Ben hipp kullanıyorum memnunum
Minik_kurabiye1 Ahmetcinar Ahmetcinar hip iyimi acaba bu arada bebeğiniz kaçok aylık kilosu ne kadar bnde deneyeyim olmassa
Minik_kurabiye1 Habibe08 benimde kusuyior ağzından burnundan geliyor doktorumuz reflü dedi bide sürekli öguruyor yediğini 1 dakika sonra çıkarıyor
Habibe08 Minik_kurabiye1 benimki yer yemez degil iste dun kustu ondan once uzun aralikla iki kere kusmustu bugunde kustu bende anlayamadim noldugunu midesinimi usuttu acaba anlamadim bende@
Arzuu34 Minik_kurabiye1 kac cc veriyorsunuz mamayı, fazla geldigi icin cikarabilir. Anne sütü aliyor mu? Bir de egimli reflu yatagi işe yariyor
Minik_kurabiye1 Arzuu34 2 aylık 60 CC veriyorum normalde 90 CC yemesi lazım ama kusuyor diye 60cc veriyorum onu bile yemiyor 30 CC yiyor canım
Ahmetcinar Minik_kurabiye1 ben memnunum açıkçası. Hipp organik miş. Bebeğim 55 günlük kilosu 6 civarı. Ay sonu gidicez doktora
Sibella8 Minik_kurabiye1 benim bebeğimde çok kusuyordu burnundan bile mama geri geldiği oldu bebelac gold AR kullanıyorum kusma sorunu bitti anti reflü mamaları kabız yapabiliyor kabızlıkta yaşamadım henüz şuan normal mamadan versem yine kusuyor bebelac gold AR tavsiye ederim