Gamzeburkan Kızım 15 aylık son 1 haftadir gece uyanıp kaka yapiyor 3te 5te ve bu tekrar uyumasını güçleştiriyor zaten emmek için defalarca uyanıyordu şimdi birde kaka bir iki saatimizi alıyor bu durumu yaşayan varmi merak ediyorum?☺️
Anec_2020 Gamzeburkan iki gecedir aynıyız 11 aylık anlam veremiyorum normalde hep uyanıkken yapardı şimdi gece uyurken yapıp yaptığına uyanıyo 😩
Gamzeburkan Coyness2020 genelde sabah uyandıktan sonra yapıyordu günde 1 kez simdi 2-3 kez yapıyor biriside gece son 1 haftadir sizde hep mi vardı canım
Coyness2020 Gamzeburkan aslında bizde kaka baya arttı ishal oldu geçer gibi oldu yine başladı fln normal durumu iyi ağrısı ağlaması yok ishal vardı sadece bir ay oldu düzensiz baya . Ve gece de yapmaya başladı tatile gittik geldik yeme düzeni bozuldu fln ona baglamistim
Gamzeburkan Selinglr evet yaa😅 uyku gözlerinden akıyor ama kaka bu tutamıyor çok düzenliydi birden oldu şaşkınım 😆
Selinglr Gamzeburkan gece beslenmesini kesmeniz gerekiyor bence :) akşam yatmadan önce yemegını yıyıp uyumalı
eymenzeynep Gamzeburkan yediği mi rahatsız ediyor diyecektim ama aksine muz kabız yapar bilemedim şimdi😂
Rosaa Gamzeburkan konuyla hiç bir alakası yok ama profiliniz dikkatimi çekti baktım. Içimden demek geçti, çok tatlı bur bayansiniz maşallah. 😊😊
Gamzeburkan Selinglr kesmem gerektiğinin farkındayım ama çok çabaladım çok denedim sinir krizi geçiriyor meme bagimlisi oldu😔
Anec_2020 Gamzeburkan inşallah yaa normalde hiç yapmadığı şey iki gecedir ilk defa postu görünce tek olmadığımızı anladım 🥺