Habibeasel16 Anneler doktorumuz aptamil e protein önerdi ama bebeğim hiç içmek istemiyor ve çok gazlanıyor kullananlar varsa yardımcı olursanız sevinirim prematüre doğduk
Derya3307 Habibeasel16 merhaba benim bebeğimde premature ve düşük doğum ağırlıklı doğdu bir ay kullandık çok faydasını gördük kilo alımını hızlandırıyor. Bizler gaz sancısını daha çok yaşıyoruz bebeğim 22 gün kuvezde kaldı premature olduğu için daha gazlı olduğunu söylemişti doktorumuz.
ikizlerinannesi2985 Habibeasel16 merhaba ben de ikizlerime kullanmıştım. Sağlam kilo aldırıyor. Kullanmaya çalışın derim ben
caglapln Bebeğim 32.hafta doğdu 2 ay kullandık 30 cc anne sütüne 1 ölçek ekleyerek. Kilo alımına fayda ediyor ve anne sütünü zenginleştiriyor
Derya3307 ipeku aptamil eoprotin kullanıldı kuvezde başlandı kutu bitince bıraktık. Fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum ama adı bu
Erv Habibeasel16 siz gunde kac kez veriyonuz acaba birde sizede marivit die damla vermislermiydi yada esdegeri olani a d ve c vitamini iceren
Derya3307 Habibeasel16 benim bebeğim kuvezdeyken başlandı günde dört beslenmesinde anne sütüne karıştırıp verildi. Bende eve geldiğimizde 60ml 2 ölçek olarak verdim. Normal mamalar gibi kullanimi tek fark sadece anne sütüne karıştırıp verilmesi
Habibeasel16 Erv devit verdiler canım normalde her beslenmede veriyordum ama çok gazlandı artık günde 3 kez veriyorum
Habibeasel16 Derya3307 biliyorum bende karıştırıyorum da çok gaz yaptı bizde bebeğinize kilo aldırdı mı
Erv Rumeysaa9 nerden buldunuz acaba ben hic bir eczaneden bulamadim ve bana verilen epikriz cikis ozetinde 2 yasina kadar devam dio
Rumeysaa9 Habibeasel16 evet aptamilden bahsediyorsaniz aylik 600 700 gram alıyordu birde prematureler hizli kilo aldıkları icin kansızlık oluyor kan ilacını aman aksatmayin