superboyAliAsaf Kizlar bebegimin antibiyotik kullanmasi gerekiyor ve tam ilaci verecegim zaman agzini simsiki kitliyor acmiyor agzini ek gidayida yemiyor bugunler ne yapacagimi sasirdim 10 ayligiz bu arada
Belinayyy superboyAliAsaf acaba siringayla mi verseniz oyun oynarken guldururken falan dikkatini dagitip verirsiniz . Kasikla dikkatini dagitmak zor olur
Mervea superboyAliAsaf şırıngayla denetin oğlumda rahatsızken kesinlikle kaşıkla içiremiyorum şırıngayla çok rahat
superboyAliAsaf Belinayyy siringada da aynisini yapiyor anliyor ilac verecegimi canim oyun oynuyorum baska seyler yapiyorum yok kilitliyor agzini
Dadasefe Bende demir ilacını içiremiyorum bir türlü biberona döktüm suyla karıştırdım uykulu verdim onunda yarısını kustu tabiki sonradan
IrmakDuygu Bende şırıngayla veriyorum kesinlikle ilaçların enjektörle verilmesi gerek kaşığı red ediyorlar birde kaşığa karşı yargı oluşuyor yemek yedirirken bile kitliyorlar ilaç mı bu diye 🤔 🤗
Thesra superboyAliAsaf Su içirmek için ağzını açtığı an da ilacı verebilirsiniz. Azıcık kandırmış gibi oluyor ama napalım 🙈