Papatya Baş ağrısı, halsizlik, burun tıkanıklığı, sırt ağrısı gibi belirtileri yaşayıp covid testi pozitif çıkan var mı?
Busegokce Papatya Mevsimsel geçişten kaynaklı soğuk algınlığı olabilir. Hemen covid demeyin. Geçmiş olsun çok. Bende 1 hafta boyunca covid belirtilerini yaşadım, burun akıntısı bile vardi. Ama mevsimsel dedi doktor, yorgunluğa bağlı vs. Bademcik enfeksiyonu çıktı. Tabi yine de test yaptırmakta fayda var.
Gamzezrk Papatya bende de dünden beri boğaz kaşıntısı burun akıntısı geniz akıntısı var test negatif faranjit olmuşum maalesef. Covid geçirdim zaten 2 aylık hamileydim o zaman onun belirtisi heöen belli ediyor kendini.. Geçmiş olsun bence değilsiniz
Minikadim Papatya eşim baş ağrısı, mide bulantısı ve eklem ağrısı ile gidip test verdi pozitif çıktı sonuç.
Papatya Busegokce teşekkür ederim. İnşallah değildir. Ben kolay hasta olan birisi değilim. Bağışıklığım güçlü aslında ama 2 gündür kendimi berbat hissediyorum. Öğleden sonra test yaptırmaya gideceğim. Bakalım 🤔🤷♀️
GoGirl Papatya kesinlikle yaptirin doktor bana buyuk ihtimal degilsin demisti ama pozitifti gecmis olsun
Busegokce Papatya Bir kaç gündür havalarda serin oluyor. Ruzgarda falan kaldıysanız sırt damarları kalkmıştır o da başa vurur. Her zaman yaşadığım için kendimden biliyorum🤭 Tekrardan geçmiş olsun. ❤️
Papatya GoGirl Dün test yaptırdım negatif sonucum. Doktor grip olduğumu söyledi. 1-2 gün kimse ile görüşme dedi. Belirtiler devam ederse 2 gün sonra gel tekrar test yapalım dedi.
Papatya Minikadim ben dün yaptırdım negatif çıktı çok şükür. 1-2 güne düzelme olmazsa tekrar test yapılacak. Geçmiş olsun size de