Alparslannemree Kızlar uc dort gundur bebegım emmek ıstemıyo aglamaya baslıyor kendını kasıyor meme reddı nasıl oluyor yasayanlar yazabılır mı?
meltemineLduru Alparslannemree valla bugn banada oldu bende anlamadm meme reddi mi Çok ağladı gaz sancısı dye düşündüm ne yaparsam yapim agladi 🙄
BGY Alparslannemree bizde 4 aylik olcaz bikac gün sonra ve 1 haftadır bizimki de aynı. atak haftasından oluyomuş ve geçici birşeymiş o yüzden bıraktım yakasını ne zaman canı isterse 👍☺
Alparslannemree BGY nasıl beslencek bu essekler emmek ıstemıyo aglıyo ne yapcagımı sasırdım zorluyorum bu sefer nefesı gıdercesıne aglıyo
BGY Alparslannemree canim biraz kendi haline bırakmak gerekiyo bikac saat içinde acıkır zorlamak ters tepki yapıyomuş ben evi gezdirdim komple heryeri inceledi sonra ayakta kucagima aldim oyle emzirdim geze geze.
Cecekus Atak haftasında,burnu tikaliysa,gazı varsa ,biberon kullanıyorsa vs vs uzayıp gider bende benzer şeyleri yaşıyorum uyku arasında emziuorum öyle olduğu zamanlar
Cecekus Alparslannemree o zaman sürekli saat başı özellikle emzirme öncesinde burnunu açın ,burun tıkanıklığı ciddi sorunlara yol açar Allah korusun
Cecekus Alparslannemree Allah kolaylık versin bende progtam var doğması gereken tarihi yazın atak donemindemi bakayım isterseniz
Cecekus Alparslannemree dogdugu değil,doktorlar söylüyor ya son adet tarihine göre şu tarihte doğabilir diye o lazım
Alparslannemree Cecekus 4.12.2018 demısdı sezeryan ıcın bende seker okdugundan 4 gun daha onceye aldı
Cecekus Alparslannemree 3 gün kalmış görünüyor atak dönemine ve bu uzun sürecek biraz 6-7 hazirana kadar