Irmak06- Mayıs ayında sezeryan doğum yaptım Ağustosun ilk haftası regli oldum fakat bu ay olmadım normal mi yoksa doktora gitmeli miyim?
birfincantuzruhu Irmak06- düzensizlikler oluyor maalesef 1 yıla kadar ancak düzene oturur. 1 yıl olmayanda var. Ama çok aklıma takildiysa doktoruna danış.
mustafayamaninannesi Irmak06- nisanda doğum yaptım Temmuz ayında oldum regli ağustosta olmadım bi sene düzensizlikler normalmiş
Irmak06- birfincantuzruhu yani bir ay olup bir ay olmamak normal mi diyorsunuz? Umarım öyledir insan çok tedirgin oluyor
birfincantuzruhu Irmak06- 1 ay olmama konusunda bisey diyemem ama geç olur muhtemelen. Bende kasım da doğum yaptım 40m çıktı oldum. Sonra şubatta oldum. Şuan oğlum 9 aylık ilk zamanlar gecikme oluyordu ama şuan düzene girdi
mustafayamaninannesi Irmak06- ben testte yaptım negatif çıkmıştı tedirginlikle sonra bıraktım peşini ama aşırı şişlik var kiloda aldım keşke olsam da rahatlasam her ay düzenli
Irmak06- mustafayamaninannesi evet siskinlik vs oluyor insan çok rahatsız oluyor biraz daha bekleyip ben de test yaparım o halde