Busegokce Aselinnannesii Havuçlu buskivili minik toplar, hızlı ve az malzeme oldukça pratik, Hurma toplari olabilir, oldukça lezzetli ve pratik Reyhan şerbeti olabilir içecek olarak Sabah sabah yazarken canım istedi🤏🏻
Esmer_ Aselinnannesii biz daha 1aylığız şimdiden düşünüyorum 😂 kurabiye yapabilirsin kek olabilir bunlar kolay çoğu sadece sunumuna farklılık katarsan oldu bu iş
Mom62636362 Aselinnannesii Ben sarma sardım, dere otlu poğaça ile cupcake yaptım. Şalgamlı bulgur salatası yapıcaktım fakat yorgunluktan yapamadım, onun yerine kayınvalidem geldiğinde salata yaptı normal. Bir de görümcem browni kurabiye yaptı, kayınvalidem de peynirli su böreği yaptı. Su böreğini yapmasaydı patatesli börek yapıcaktım
Muhasebeciana Aselinnannesii cakepops yapicam ben arpa sehriyesi salatasi yapicam seker hamurlu kurabiye yapicam birde pide yaptircaz kendimiz kiyma verip 2 hafta sonra dogum gunu kizimin 🥰
Barlasb10 Mercimek köftesi ya da makarna salatası, cupcake ben browninin 9lu paketinden alacağım 😬 hazır sigara böreği alabilirsiniz truff yapacağım bir de ama onlarda pastanelerde satılıyor 🙃
elifineylulu Aselinnannesii şehriye salatası yaptım,küçük çikolatalı toplar vardı,tuzlu kurabiye vardı birde börek ve yaspasta vardı zaten yemekten sonra yaptığım için yeterliydi
Bozzzzy Aselinnannesii çiğköfte, mercimek köftesi, sakallı poğaca, tuzlu kurabiye, tatlı kurabiye, havuç tarator, tavuklu dereotlu salata, peynirli börek, muffin de yaptım
hobby_catolog_hk Aselinnannesii hazır börek A101 de güzel oluyor. çeşit olsun ben ondan yapmıştım. patates topları kolay yapılıyor,