BalkizimBaloglum2 Kullanip faydasini gören varmı kizlar kizim 18 aylik 9 buçuk kilo eskiden yerdi bu ara cok iştahsız yemek görünce köşe bucak koşuyor bu surubun ismini cok duydum fayda edermi acaba bilen yazarsa cok sevinirim
Trkanmete BalkizimBaloglum2 biz kullandık 2 şişeden sonra oğlum yemeye başladı şuan bıraktık. Ara ara iştahsızlıkları olursa veriyorum
aslangibi BalkizimBaloglum2 ben 1haftadir 1 avuç kadar kuru üzüm yediriyorum sabah kahvaltıdan sonra faydasını gördüm iştahı daha iyi sizede tavsiye ederim
BalkizimBaloglum2 Minikadim Trkanmete nasil kullandiniz kizlar ölçüsü ne kadar olmali açmı tokmu bi yardimci olun bana gözünüzü seveyim eczaci bisey dememiş
Trkanmete BalkizimBaloglum2 kahvaltıdan sonra veriyorum ben. 1 yaştan önce 5ml veriyordum. 1 yaşını doldurduktan sonra 10 ml
BalkizimBaloglum2 Minikadim kahvaltidan sonra teşekkür ederim insallah kızım içer ya hic bi şurubu icmek istemiyor
Minikadim BalkizimBaloglum2 benim kızım şurup içmeyi sevdiği için zorlanmadım ben inşallah içer canım