Nehirmasal Kubrakaynak 30 cc ye bir ölçek atiyorsun canım bende kullanıyorum kiloda aldı şuan 4 ay 25 günlük
Defnetostos Kubrakaynak biz aptamil kullanıyoruz bır aydır bebelac denedık onda kustu en ıyısı aptamıl emzırdıkten sonra verıyorum
Kubrakaynak Aynr44_ nasıl veriyordunuz doktorumuz bize emdikten sonra verin içebildiği kadar içsin dedi
Kubrakaynak Aynr44_ reflü çıktımı ultrasyonda bizde çıkmadı ama emdiği halde kilo almadı çok kusuyor emdikten sonra ondan ar mama başladı da doktor
Aynr44_ Kubrakaynak benim bebeğimde Çok kusuyordu kilo alımı bu ay az olduğu için başlattı ama ultrason çekmedi
Aynr44_ Kubrakaynak ben emziriyorum sonrasında biraz mama veriyorum ya da bir beslenmede emziriyorum 3 saat sonra sadece mama veriyorum
Ebrcrkc Benim bebeğim 5 ay 20 günlük elma, armut, yoğurt, patates,havuç falan denedim yemek istemiyor arı mama denedim onu yiyor ara öğün olarak içine elma falan koyup veriyorum
gizanne @Kubrakaynak Ben de Aptamil kullanıyorum oğluma. Aslında önceden takviye olarak mama kullanıyordum ama artık sütüm yetiyor diye kullanmak istemiyorum. Çok lazım olursa kullanıyorum. Ama kokusu çok kötü geliyor bana biberon bile kötü kokuyor. 😫 Bakalım mama kullanmadan geçsin diye bekliyorum ben, inşallah geçer. Bizde kusma, kilo problemi de yok çünkü.
Buketikra gizanne kilo alımı in mi veriyorsunuz? Benim de sütüm azaldı ne yesem olmuyor tek göğüs emiyor bide 4 aylık oldu.. yoğurtla cici bebe yada akşamları yatmadan 4.aylık bebekler için hipp organik pirinç unu veriyorum 1 yemek kaşığı kadar hiç uykumuz yok kilo alımı iyi ama göğüslerim boş.. bu ara bide meme reddi yaşıyorum benim gibi olanlar var mı kızlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim . Arı mama kaç aylık veriliyor ? Nası bişey pirinç unu gibi mi?
gizanne @Buketikra Canım bahsettiğimiz ar mama. Reflüsü olan bebekler için kullanılıyor. Senin söylediğin arı mama galiba. Benim o konuda bir bilgim yok.