Eymeneylul0 22 günlük bebeğim gece 10 gibi uyuyor aralarda beslenme icin kalkiyo sabah 6 gibi uyanıyo sonra yatır yatirabilirsen😣 uyudu diyorum yerine koyuyorum anında gözünü geri acıyo sallama falan ne çare 🙄
Neslihanbew Eymeneylul0 üstte kalsın o bizde de var gündüz geceye kadar Mıkır mıkır asla dalmıyor şekerleme gidiyor bir bebeğe göre saati çok az 20 aylık kızım ondan güzel uyuyor 32 günlük
Balbocegimm Eymeneylul0 o aylarda ay bile değil günlerde pek düzenleri olmuyor gece gündüz ayrımı yapamıyorlar. 3. Aya doğru algılıyorlar. O dönemde yavaş yavaş uyku rutini, uyku aralıkları vs dikkat ederek uyutmaya çalışırsınız.
Sda16 Eymeneylul0 bugün 70 günlük olduk gündüz uykumuz 1-2 gündür daha yeni düzene girdi diyebilirim🧿Önceleri yatağına koymaya yeltendigim gibi gözlerini açardı. Açmadığı zamanlar sıçrayarak uyanırdı. Yarım kundak yapip o şekilde yatiriyorum daha güzel uyuyor
Minnakelifinannesi Eymeneylul0 vallaha biz 3 bucuk aylik olduk hala 6 da uyanır aksama kadar uyumaz zor bela yatırırım indirince kalkar kabullendim 🥲
Balbocegimm Eymeneylul0 kendiliğinden düzelmiyor tabiki 😊 ama şu an ne yaparsanız yapın düzelmez. 5. Aya girdiğinden itibaren uyumayı öğretebilirsiniz.
Yafes Ilk 4 ay bebek ne isterse(patron bebektir) odur, müdahale edemesiniz, uyku eğitimini 4. Ay atağı geçince verebiliyorsunuz malesef.
Eymeneylul0 Minnakelifinannesi oğlum da ilk aylarda gündüz yatmiyodu şimdi de yanında ben olmadan yatmiyo 🙈