Minik1anne Merhaba kızçeler🤗 13 aylık kızım var. Malum kış geliyor nasıl bir uyku tulumu tercih etmeliyim. Aşırı kalın değil orta ayarda bişey olmasını istiyorum. Marka önerebilir misiniz şimdiden teşekkürler💜
Bilgemayse Minik1anne Ben de almak istiyorum evimiz ısınmıyor ne yazık ki. Burda bekleyeyim ben de önerileri 🥰👍🏻
Minikpandas Minik1anne lcw 2.7 tog falandı sanırsaö geçen kış kullandım memnundum. E bebekten şipariş verdim 1.7 tog oda içi eltaf dolgulu daha ince bunuda begendim kışın kalın pijama ile kullanılır son iki gündür zıbınsız kullanıyorum.
mihrosum Minik1anne gecen yıl kullandık 1.7 lcw. Aman 2.8 alma elimizde kaldı bizim hamam gibi terletiyor
Ozcskrl 13 aylık oglum bende bekleyeyim şurda birçok msrka var kararsızım. Tecrübeli anneleri dinleyelim
Ozbek42 Minik1anne ben ebebekten alacagım galiba yumuşacık. Bide yengem kullanıyor senelerdir cok memnun.. içine pijamayla giydiriyor kışın
Srnsrnsrn Minik1anne doğduğundan beri owli kullanıyorum çok memnunum . Ama hm in torba tulumları da çok güzel
azra1616 Arkadaşlar uyku tulum önerisi arama kısmına yazın almadan önce diye happy kiss yazisi var okuyalım