tekboynuzluat Elifxx12 ek gıdaya ilk başldığımızda kullandım bi kaç ay falan sonra gerek kalmadı😬 çok lazım bir şey değil
busrasilra14 Elifxx12 evet bebegim 8bucuk aylik hala cok ek gida yemez ve ben kullaniyorum. Bence gerekli zaten cok da uygun al dursun herzaman kenarinda
Tiredmomy Elifxx12 bence gereki ben çok kullandım meyve pürelerinde diğer sebzelerde tadımlarda baya işimi gördü
Lazrail Belirli bi zaman kullandik sonra elma icin falan sonra eline bütün verdim elmayi onla mi ugrascaz bide yahu rendelicem diye fıtık olduk🤣
tekboynuzluat Elifxx12 kişiden kişiye değişir o ben az kullandım ama senin işine çok yarayabilir o yüzden bir şey diyemiyorum dene istersen elma armut şeftali rendelerken kullanabilirsin☺️ Ama baya uğraştırıyor😂😂
Linaninannesiii Elifxx12 adam gibi rendeleyemiyor o çıkıntılarda biriktiri hep ben ezerek verdm bi tık büyüdükten sonra direk verirsin şeftalı muz falan gerebilirsin ama sen bilirsin tabiki zor ya ben kendim sarımsak rendelerken bile elim acır sonuna gelince bundada kaldı baya az kalınca elim acıdı rendeleyemedim azıcık rendelenmiş oldu o da zaten tırtıklı olan kısımda birikti
busrasilra14 Elifxx12 bence zor degil aksine basit ben ilkaki bir tur ne yiyecekse bebegim icinde bi karistiririm. Ozellikle sert meyceleri(elma armut gibi) cok guzel suyunu cikariyor seviyorum o ozelligini
JackDaniels Elifxx12 Yani ben kullanıyorum şeftali, armut elma gibi şeyleri rendelemek için. Blender önerilmiyor püre haline alışmasın diye. Muz, avokado gibi yumuşak şeyleride çatalla eziyorum. Başından beri kalın pütür yemeğe alıştı