Zeynep_lina Kızlar 6 kiloluk kızıma 4 numara bez kullanıyorum ama odamı küçük sanki anlayamadım yani bacak kenarlarını kesmiş hep siz bu kilolardayken kaç numara bez kullandınız bebeğinize
Sila91 Zeynep_lina benim oğlan 9 kilo 4 numara kullanıyorum ama abisinden kalma bir tane 6 numara vardı,takınca acayip rahat etti😊 bacaklarındaki bogumlardan dolayi iz yapıyor bez. Dediğim gibi bnde 4 numara kullanıyorum. Birde bezden beze farkediyor.
barbiee Zeynep_lina aynı sekilde 4 numara sleepy aliyorum sabaha kadar doluyo bezi sızdırma yaşamadım .7 kilo civarı kizim
melike5461 Zeynep_lina Hangi bezi kullanıyosun canım ? Ben prima premium care kullanıyorum kızım 8bucuk kilo 4 numara kullanıyorum iz yapmiyo çok güzel bez tavsiye ederim.
Alpbeybi Zeynep_lina benimki de 6 kilo civarı. Prima Premium Care 2 numara kullanıyorum ben tam oluyor 🙌🏻 4 numara çok büyük değil mi
Zeynep_lina Alpbeybi canım baby turco kullanıyorum 4 numara ama bizim bacak kısmını bezler hep kesiyor ben mecburen büyük alıyorum lastikleri sıkmasın diye yoksa hep pişiyor o kısımları
zeyzey77 Zeynep_lina 6 kilo bebeğe 4 numara büyük 3 numara olması lazım. Bezi çok yukarı çekme . Bağlama hatası vardır
Zeynep_lina zeyzey77 Ama bir doktor videosunda gövek deliğini kapatması gerektiği yazıyordu bende o şekilde bağlıyorum
yusufum- Zeynep_lina benim oğlumun bacakları bogumludur 4 aylıkken 7.buçuk kiloydu ozamana 4 takioduk şuan 9 ayligiz 5 e geçtik