Busrakaplan20 Bebeğim 9ay aylık baş çevresi 42 çıktı doktorumuz birşey demedi doğum baş çevresi 31.5 di kafam karıştı.. Sizin bebişleriniz kaç cm di şimdi kaç cm ben mi kafamda boş boş kuruyorum
Gozde_alparslan Busrakaplan20 9 ay 15 günlük baş çevresi 47 kiloya bakım siz içiniz rahat etmezse nöroloji ye görünün benim oğlumun iki üç aylıkken hep büyük çıktı korktum nöroloji ve beyin cerrahisi ne götürdüm şükür sıkıntı çıkmadı büyüdükçe vücutla oranlanir dediler
Bernag Busrakaplan20 benim kızımda 9 aylık 42.5 bıngıldağı kapandı ama doktoru normal olduğunu düzenli büyüme varsa endişe duymamanızı söyledi
Mom987 Busrakaplan20 9 ayina hatırlamıyorum ama genetik olabilir. Benim oglumun bas cevreside küçük hala. Zaten bas cevresi küçük dogmus. Önemli olan aylik duzenli buyumesi.
Patiklipire Kızım 6 aylık 42 cm doktor küçük kafası nöroloji görsün dedi oradan dosya açıldı bize. Ama şu da var kaç kilo bebeğiniz. Kilosuna orantısı nasıl. Çok kiloluysa ve bas çevresi 42 ise evet takip gerektiriyor
Busrakaplan20 Patiklipire bebeğim 2400kg 47 cm, baş 31.5 doğdu kilolu gitmedi şimdiyede kadarda 8400 kilosu boyu da 70