Biraz geç kalındı ama olsun içimde kalmasın
13 şubat sabah 8 de uyanmıştım. Ve iç çamaşırimda gördüğüm ıslaklığı ilkin idrar sanmıştım fakat her geçen dakika daha çok gelmeye başlayınca suyum olduğunu anladım ve önce kahvaltı hazırladım tabi annem ve yeğenim bendeydi onları uyandırdım ve duşa girdim güzel bi duş aldıktan sonra makyaj yaptım tabiki😀 eşimin heyecanı ve stresi görülmeye değerdi. hala sancı yoktu 11 gibi yola koyulduk ve 12 gibi hastanede olduk güle oynaya arabada eğlenerek gittik hala sıfır sancı 2 ye kadar bekletildim sonra suni sancı verdiler. Veee gelsin sancılar 🤪 gitgide gelen düzenli sancılar beni benden almadi değil düz duvara tırmandim resmen.. 1 cm ile gitmistin ne sancılar ne acilmam yoktu uzun sürecek sabaha doğum yapacaktim ama minnoşum neyseki sevgililer gününde gelmeye niyeti yoktu 😁 8 e kadar süren sancılar ardından 4 cm olmustu. duşa girmeye karar verdim sizede tavsiyem kesinlikle temiz bir banyo ve su varsa alın aldırın coook etkiledi açılmamı son defa kontrol ettiklerinde 5 cm dedi ve hemen epidural istedim aradan yarım saat geçti ve geldi doğum zamanı şukur ki sabaha kalmadan gece 11 doğum gerçekleşti yoksa dayanamazdim. Çatala alındım ve beş ıkinmadan sonra bebeğim dogdu tüm sancılar bitti kuş gibiydim böyle bişy yok hemen bebeğimi karnımın üzerine koydular Allahim nasil bisey bi melek doğmuştu.
Şükür sağlıklı bi bebeğim vardi hersey o ona kadar emin olun ondan sonra hersey çok güzel uzun oldu hakkınızı helal edin Rabbım evlatlarımızı bize bağışlasın inşAllah..