Fundatrkgl Kızlar 2 gün önce doğum yaptım göğüslerimin ucu yok bebeğim zaten tutamiyo ama sütüm de gelmiyo hiç zorla sol göğsümü tutturuyorum ama onu da boş çekiyo pompayla falan da sağmayi deniyorum ama sütüm gelmiyo napabilirim yardım eder misiniz
Dryalp Fundatrkgl benım de ucun yoktu üç aldım plastık eczaneden ama çocuk daha yenı doğduğundan cenesı gelısmediginden zor tutar hemsıre bana gostermıstı size göstermediler mı illa gelir pes etmeyin 1haftada gelen var ben hep sağdım açıldı kanalllar öyle geldı emzirmeye bakın
DurununAnnesi12 Fundatrkgl pes etme canım elektrikli pompayla sağ lansinoh pompasını dene faydasını gördüm hatta sütümün çoğalmasını sağladı ve unutma her sağım yaptığında emzir mutlaka tutmuyorsa da tutturmaya çalış daha 2 günlük bebek çenesi kuvvetli değil sen pes etme ve stresten uzak dur duş al sürekli duşta masaj yap rezene çayı iç
Sinems16 Fundatrkgl benimde yoktu 15 tl ye gogus ucu aldim silikon cok rahat ettim sutun dr zamanla gelir dert etme bebek emdikce gelir sutunn
enfalinannesi240 Fundatrkgl duş aldın mı sıcak su yardımcı olur bolca elinle sağ vr bebeğinle sürekli tentene temAs halinde ol birde üçüncü gün gelir sütün bende öyle olmuşru
Fundatrkgl Dryalp Dryalp hemşireler hiç yardım etmediler uç falan da aldım da o da fayda etmedi çok üzülüyorum bende aç kaliyo diye
Fundatrkgl DurununAnnesi12 deniyorum ama olmayınca da üzülüyorum hele bi de kaynana derdi var gelip başımda duruyo hadi emzir hadi emzir deyio deyip darlıyo beni
Dryalp Fundatrkgl pes etmeyın ben ettim az dedi m zorladım sonra ama reddetti memeyi netten bi baksın videolar vardır doğru tutmayla ilgili belki tutamıyor olabılırsınjz bende bakmıştım oyle
Birbebekkkbircicek Fundatrkgl mama ver ben de doğum ysptm nerdeyse 2 hafta süt gelmedi ben bir ay mama verdim hem de emzirdim çok zor stresli gunlerdı pes etme yoksa mama vermek zorunda kalırsın uçlarım yara olduğu halde sağım yaptım ve emzirdim ardından mama verdim çocuğu aç bırakma sarılık olur yoksa
Sinems16 Fundatrkgl gogsune yaoistiriyosun canim silikon yumusak bisi zaten yapisir kendiliginden gogsunu şık bebegin agzina sut damlasin tadini alinca emer ben ole yapiodum
Crocusd Bol bol sıcak duş ve sağma yapın. Hatta hastaneler sağma makinesi kiralıyor. Bizim aldıklarınızdan çok daha kuvvetli. Bir arkadaşım kiralamıştı, onunda sütü o makineyle gelmişti.
Snfk Fundatrkgl canım asla pes etme. Sağ sürekli. Sağdıkça gelir. Göğüs ucu çıkarmak için eczanelerde aparatlar var. Onlardan deneyebilirsin. Yine olmadı silikon göğüs ucu kullanabilirsin. Sezaryen olduysan 3 günü buluyor gelmesi.