Birannebirbebek7 Allah rızası için Arel bebeğin sesini duyun kampanyasının bitmesine az kaldı yardım edin
Bebekcik2406 Birannebirbebek7 bu yavrucağı her gördüğümde içim yanıyor Rabbim tez zamanda şifalar versin inşallah
Birannebirbebek7 10 lira 20 lira 50 lira ne kadarına gücünüz yetiyorsa Arel bebeğin hepsine ihtiyacı var
Minikkurabiye Birannebirbebek7 Oy kuzum Rabbim şifasını versin,ailesine sabır versin Allah’ın izniyle toplıcaz o parayı🙏
Ozden12 Canım benim ya Rabbim şifa versin inşallah Allah’ın izniyle herşey yoluna girecek sen yeterki sabret
2bebislianni İmkanım dahilinde gönderdim allahım şifa versin sizde destek olun arel bebek iyileşsin❤️
Utkucan O para öyle yada toplanacak canım Arelim iyileşecek inşallah 10 lira 20 lira 50 lira gönüllerden ne koparsa yolun yarısını geçti bu çocuk dayandı çabaladı insanlarında artık elinden geleni yapması lazım
Utkucan Bebekcik2406 Arelin çok uzun zamandır takipçisiyim onun için baya uğraştım yardım toplamasına destek oldum yüzde yüz olana kadarda devam herkes duydu areli artık
Bebekcik2406 Utkucan acaba forum olarak happy kids bu bebeğe yardım etmek istermi, hani çekiliş yapıp ödül veriyorlar ya mesela bu ay çekiliş yerine parayı bu bebeğe gönderseler ne güzel olurdu