Magnolina Koalina Ben alıyorum Trendyol dan ama.olculerine bakın genelde yakın çekim olduğu için büyük görünüyor
Purpura26 Koalina Kayınpederim düğünde bana takacağı takı setini trendyoldan almıştı altınbaşdan 😄😄 fiyatını uygun görünce almış ama incecik geldi. İadesi de yokmuş. Düğünde kolyeyi takarken koptu. Baya dalga konusu olmuştu
Koalina Noname21 bizim buralarda çok sıkı tı olmuyor küçük olduğundan ama acaba dedim trenyolda galan nasıl alan oldumuki diye merak ettim her ay graö tarzı şeyler almaya çalıyorum birikim olaun diye kıyumcu gezmiyim demiştim😅
Noname21 Koalina teensyoldan hadi diyelim ki orjinal aldın bunun bir de teslimat olayı var yolda birsey olabilir. Kargoyu kara da güven kalmadı. Evi falan soyuyor manyaklar
Begonvillll Koalina güvenilirliği geçtim acayip kazık altın satıyorlar. Normal bi kuyumcuya gitmek daha mantıklı
Lazrail Koalina trendyoldan gelmedigi kesin trendyolda satilanlardan daha guvenilir olduğu da kesin 😂😘
Purpura26 Koalina Kız yok çok cimridir o yüzden 😄 geri de incecik gelince görenler,geline bu takılmaz demişler. O yüzden iade etmeye uğraştı
Koalina Purpura26 Uff aklıma yenge hanımın banada taktığı ince belli olmayan sey geldi😅 canları sağolsun napalım herkes değerini kendi belirliyor