Ayten-1907 Kızlar yardımm.. Aventin 0-6 ay emzigini kullandım şimdi 6 aylık olduk 6-18 ayına geçtim ama büyük geliyor sanırım öğürup atıyor geri emzigi.. Uykular yine yarım yamalak olunca bende eski emzige geçtim… Bu durumu yaşayan var mi??
Bebek-annesi Ayten-1907 7 aylık hala aynı emziği veriyorum ama 4. Ayında bırakmıştı emziği şimdi tekrar veriyorum bende yeni emzik almayı düşünüyorum .. çok mu büyük emzik ki zorlandı
Sahra0705 Ayten-1907 benim kızımda aynı şekilde oldu eski emziğini kaldırdım yeni aldığım emziği verdim sürekli ağladığında uyurken vs alışsın diye alıştı şükür bence eski emziği kaldır
Mirosum Ayten-1907 ara ara deneyin vermeyi şimdilik 1 numarayla devam edin hiç bir sıkıntı olmaz bizimde öyle yaptı ara ara verdim alışsın diye sonra tutmaya başladı 😃
Ayten-1907 Mirosum yaaa çok Mutlu oldum canım.. İnşallah oğlumda tutar dediğim gibi gidip bi de deli gibi isim yazdirdik bir hevesle 😂
Beyziikoo KoalasMom Ay cidden mi ya 🤭 Kızım 4 buçuk aylık bugün yeni emzik alacaktım emzikleri kötü oldu 0 mı 1 mi alacam bilemedim arada büyüklük farkı vardır diye 😂
KoalasMom Ayten-1907 Tutar inşallah, ben çok uğrşmıyorum çünkü gün boyu emziği toplam max 5-10 dk ağzında duruyor çok problem olmuyor yani
Ayten-1907 Bebek-annesi baya belirgin büyüklükte ama emilmiyecek gibi de değil.. Bakiyorum diğer bebeklere koca koca emzikler var elinde.. Ama işte ilk emzikle arasında fark var baya o yüzden zaman alacak sanırım alması.. İlki de küçük kalır ama bir süre sonra
Ayten-1907 annediyebiri bakacagiz artık canim kimi bebek tutuyor kimi tutmuyor.. Burdan anladığım bebeğe göre değişiyor demekki canım 🌺
annediyebiri Ayten-1907 benimki büyüdüğü halde yine öğürüyordu kimisi yenidoğana 6 18 veriyor ağzını doldursun diye tutuyor🤷🏼♀️
Ayten-1907 Sahra0705 kaç aylıkken alıştı canım.. İnan 1 aydir orta da yok ama çıkarmak zorunda kaldım ona da bana da eziyet oluyor.. Biraz zamana bıraktım ara ara verip biraktiririm artık inşallah
Ozbek42 Ayten-1907 ilk başlarda yaşadım ama geçti zaten emzik küçük gelmeye başlayımca cık cık ses cıkıyor emdikçe o yoksa daha oluyordur ben o ses geldiğinde değiştirdim tuttu
Mom345 Ayten-1907 evet ilk verdiğimde suratı değişti bune der gibi çıkarttı baktı geri koydu emziği herşeyidir onun 😂
Asel8 Ayten-1907 ben kızıma hep 0-6 ay emzik kullandım 12 aylık şuan hala küçük alırım daha rahat emiyor
Mom345 Asel8 evet ama damak yapısı için artık 6 18 geçmeniz gerekiyor küçük olduğu için damaklarını öne doğru gelmesini sağlıyor