Erkek_Anesi59 Merhaba anneler benim 29 günlük bebeğim var hiç uyumuyor uykusu olduğu halde bir ağlama tutuyor saatlerce uyumuyor sallıyorum uyudu diyorum yatırıyorum ama tekrardan uyanıyor zor uyuyor ne yapmam lazım nolur yardım edin
Neslihanbew Erkek_Anesi59 uyumuyor cnm oğlum 32 günlük aynı 1 hafta uyudu sadece kızım 20 aylık oda aynıydı en iyisi erken kabullen 4 aydan sonra düzen oturuyor sağlıkları olsun gerisi zaman Geçiyor.
bebiskoooo Erkek_Anesi59 gazı vardır ondan uyumuyordur ayaklarını karnına çekiyor mu ya da kendini geri itme yapıyor mu kucağınızda bakın bür gazı var büyük ihtimalle karnını doyurduğunuzda hala aç gibi davranıyor emmek istiyorsa kesin gazı var ondan uyumuyordur
melike5461 Erkek_Anesi59 Tek çare hamak salıncak denemek birde gaz damlası falan kullan canım gazı sancısı falan olabilir
Erkek_Anesi59 Neslihanbew tabiki herşeyden önce sağlıklı olsunlar. Gündüz uykumuz hiç yok artık eczaneci 1 aylık olduktan sonra rezene çayı önerdi uyku düzeni için onu deneyeceğim inşallah düzelir
Erkek_Anesi59 bebiskoooo yok hayır gazı olduğunda dediğiniz gibi ayaklarını topluyor hep ama gazı olmadığı zamanlarda aynı uykusu var ama uyumuyor bazen gözleri kapalı ağlıyor
Narinom838228 Erkek_Anesi59 nazar duaları yasin suresi de okuyun dinletin. Nazardan patlayana kadar ağlayan çocuk gördüm ben duaları dinleyince sakinleşip uyuyordu
bebiskoooo Erkek_Anesi59 bilmedim canım ama gazı vardır genelde artık yenidoğan değil 28 günü geçmiş bebeğiniz daha belli olur herşey ya da başka şekilde uyku desteği istiyor olabilir.
Erkek_Anesi59 melike5461 hamak salıncak var gündüz hep onda uyutuym ama bazen oda fayda etmiyor bu hafta doktor kontrolü var söylüycem bakalım gaz damlası
bebiskoooo Erkek_Anesi59 sallama sarılma öpme belki de çocuk kendini yalnız hissediyor olabilir benimki öyle oluyor ağlıyor öpüyorum kokluyorum seviyorum kucağımda uyutuyorum yatırıyorum ve daha uzun uyuyor huzurlu uyuyor yani bu ds olabilir canım dene istersen
Erkek_Anesi59 bebiskoooo teşekkür ederim yapıyorum ağlayınca alıyom kucağıma öpüyom konuşuyorum ama ağlamaktan durmuyor gene