Zzzz İstanbuldayım alerji bölümünden randevu bulamıyorum bi türlü bebeğim için yakın zamansa alan bulan varmı Avrupa yakası
2205 Zzzz özel mi devlet mi? Eğer devlet se önce çocuk dr na götüreceksin onlar alerjiye sistemden sevk yapacak ondan sonra randevu alacaksın
Sancar Sureklı aramanız gerekır. Hergun saat 4 oldumu yapısın tlfna. 20 sıne randevu aldım Anadolu yakadı ümraniye
Zzzz Sancar canım bende Ümraniye’den aldım randevu öğlenden sonra 3 o zaman kan alınıyor mu biliyor musun sabah şartı var mıydı
Sancar Zzzz ınan hıc bı fıkrım yok. Ben sabah 8 bucuga uskudara randevu aldım once. Cocuk gastroenteroloji. Oglen ıkı yede umranıyeyye. Alerjı bolumune. Ikısıde aynı gun. Bapcak hıc bılmıorm
Duygusuz Zzzz yok yok alabşldiginiz ilk ana alın zira randevu almak cok zor birde karsıda sancak tepe de emre Akkelle varmıs onu cok övüyorlar ona gitme sansınız varsa ona gidin
Duygusuz Zzzz bizde avr yakasındayız ben hiç alamıyorum randevu başakşehir cam sakura da takipliyiz ama memnun degilim
Duygusuz Zzzz aslında ilk gittiğiniz hastanede Dr dan memnun kaldıysan bir dahaki gidişiniz için söyle randevu alamıyoruz randevusuz bakamıyor musunuz diye mutlaka randevusuz baktıkları bir gün oluyor cünkü bir cok kişi randevu alamıyor biz öyle gidiyoruz