MonaLasa Momsmom Memnundum ama baya zam yaptılar ya bence çok ucuz değil artık ona o parayı vereceğime molfix prima alırım dedim arada çok fark yok bu arada 6 numara kullanıyorm o yüzden pahalı geliyor
squirtle Momsmom bndr tatilde sleppy bulamadım diye aldım ama baya memnun kaldım sleppy bitsin minies alıcam
Momsmom Bglmdrn21 benim bebegim de cok hassas alerjik bi suru bez denedim sadece prima premium care iyi geliyodu. Son aldigim paket pisik yapti cok kotu 🙄 Bu bez sizde pisik mi yapti peki yoksa sizdrdi mi
Momsmom squirtle sleppy cok kalin bir bez ve pisik yapti benim bebegimde. Memnun kalmadim ben. Minies te sira bakalm birde ben deneyim o zmn
Saziyersin squirtle sleepy ile kaliplari ayni mi peki bende deneme amaçlı alacagim ama beden buyuk mi küçük mi bilmiyorum
Bglmdrn21 Momsmom hem sızdırdı ve yapısını beğenmedim sert geldi bana aldığım paket öylece duruyor 3 numara hafif kızartmıştı hatta bende hemen kendi bezimiz baby turcoya geçtim. Minnies alma sebebimde hiç bir yerde baby turco bulamadığım içindi annemlerdeydim yoksa almazdım elimde kaldı kısacası
Babybloom Momsmom ben kullanıyorum, daha uygun bir bebek bezine geçmek için kullanmaya başladım. Sızdırma, pişik, alerji yapmadı. Öyle çabuk şişmiyor. Tek sıkıntısı yapışkan bantları esnek değil, ben prima dan alışmışım o garip geliyor.
deletedmom1106 Momsmom evet goon bulamadığım zamanlarda en büyük kurtarıcım kilot bezi mükemmel die bilirim sıfır pişik incecik bol emici
Ar-ay Momsmom ben ilk kızımda kullanmıştım memnundum şimdi yeni doğan bebeğim için de kullanıyorum sızdırma veya pişik gibi bir durumla karşılaşmadım memnunum
deletedmom1106 Momsmom e bebek de var o biraz kalın bi bez ama emicilik maksimun ben prima baby turco denedim ilk gün oda hep pişik yaptı 3. Gün sarılkdan hastaneye yarınca esim goon almıştı sıfır pişik emicilik mukemmel altını ac dolu bile olsa cildi kup kuru 6 ay düzenli onu aldım sonra pandemiden e bebekler kapandı avmler falan o ara yine denedim bi çok bez migrosunki kurtarıcı oldu goondan tek farkı ince olması kilot bezleri çok iyi sonra goon e bebkden devam priminium soft olanı cok iyi
Ankakusu35 Momsmom ben kullanıyorum memnunum ama fiyatına son zamanlarda çok zam yaptılar sleepy le aynı fiyat oldu