Emzikliana Efem Benim bebegimde benden kaynaklı B12 eksikliği var ciddi ve dikkate alınması gereken bir durum kızım şuan gergin omurilik ameliyatı olacak. İğne tedavisi gördük beraber .Evet etki ediyor .
Sarisin Efem benim bebeğimde de eksikmiş dün öğrendik dodex iğneyi içirin dedi doktor yarısını sen iç yarısını bebek içsin dedi. Umarım yükselir değerleri 🙏
Efem Emzikliana geçmiş olsun,tez zamanda şifa versin Allah🙏 Değeriniz kaçtı?hastalığın belirtileri neler?
Emzikliana Efem belirtiler yok ayrıntılı ultrason da öğrendik. Belinde minicik çukur var çok az da kıllanma var o kadar.Amin teşekkür ederim 🙏🏻 Değerler hakkında bilgi edinmedim.
Efem Sarisin bizde dün öğrendik çok düşük dedi başka hastaneye sevk etti ilaç falanda yazmadı daha yarın başka doktora gidicez,kaçtı değeriniz?
IrmakDuygu Sarisin geçmiş olsun dodex i bir zamanlar ben kendim için kullanmıştım kırıp içiyordum ama bebek için ilk defa duydum içirildiğini umarım normale döner değerleri🌸
Sarisin Efem size de çok geçmiş olsun. 153müş en düşük 214 olması gerekiyo. Bir ay sonra tekrar bakılacak
Sarisin IrmakDuygu teşekkür ederim 😌 ben de iğne yapılır sandım ama içirebilirsin diyince sevindim açıkçası