Esn57 Aventin emzik uçları hep aynı mı hayvan desenli olanını aldım emmiyor 🤦♀️Weenin damaklısını aldım onu hiç tutmuyor 2,5 aylık kızım sürekli meme istiyor
Mervea Esn57 ucu yuvarlaktan söz ediyorsanız hayır o farklı ve ağır bir emzik avent ultra soft kullanıyoruz oğlum ilk verdiğimiz gibi tuttu 11 aylık avent ultra soft kullanıyoruz daha
alindoganinannesi Esn57 doğumum genel anestezi sezeyanla olduğu için ben ayılana kadar ağlamış hep.. bende avent soothie almıştım annem onu vermiş... 17 günlük kızım reddetmeden emiyor🤲
Ezgi1019 Merhaba damaklilar 6 aydan sonra öneriliyor o yüzden genelde uçlar benzer oluyor hafif bir emzik ultra air hafif olduğu için sevebilir
Mel-sin Esn57 Ucu airle aynı. Wee babyninki gibi değil yani. Airle soğutun farkı inan ne ben de bilmiyorum. Bilen biri varsa beni de aydinlatirsa sevinirim açıkçası 🤣
Mel-sin Esn57 Wee baby vermiştik öğürüp durdu ne zaman versek. Kuşu akmış gibiydi, diliyle itip duruyordu. Ultra software aldık verir vermez tuttu. Damaklilar ağzına büyük geldi sanırım benim bebeğimin. O yüzden softu çok rahat emiyor