Yazelemine Değerli annelerim 19 günlük bebeğim var gaz sorunu var maflor kullanıyorum ama uykusu ve gazı. İçin anason vermek istiyorum yenidoğan bebek için erken mi başka tavsiyeleriniz var sa yazarsaniz çok mutlu olurum😊
Ruveyda_yasin Yazelemine ben vermedim kolikti bebeğim anam ağladı ama hiçbir eczane bana vermedi bende kullanmadım gecelerce uykusuz kaldık çok şükür 3 ay olunca bitti
Deleted12 Yazelemine anason büyük çocuklara bile verilmez ıyi misiniz ya. Kendiniz için anason çayı ben içtim rahatlatıyor çocuğu.
Bebegimm1 Deleted12 bu anason rakı ve nargile de içtigimiz anason degil mi eger o ise insanı sarhoş ediyor resmen ve çok ağır ben nargile icerken soylerdim garson 2 kez sorardı ağırdır derdi bebekleri hele hiç dusunemiyorum Allah korusun
Asilturk Yazelemine bu tarz bitkisel içerikli seyler bebekler hatta cocuklar ve hatta bizler için bile iyi değil😌 Yolunuz uzun böyle şeylere hiç takılmayın melisa cayı rezene vs içebilirsiniz uyku olayı cocugun mizacına göre değişir en az 3 4 ay belli bir düzeni olmaz 4 aydan sonra saatlerine dikkat edin uyku Aralıklarını düzenleyin insallah güzel uyuyan bir bebeğiniz olur saglıkla büyütün
Asl90 Yazelemine canım anason kullanma. Maflor gaz damlası değil bağırsak düzenleyici gaz damlası almalısın. Nurs harvays in şurubunu al doktoruna danış yinede iyi gelecektir. Karnına saat yönünde masaj yap. Sizde yemeklerinize kimyon katın. Gaz yapam yiyeceklerden uzak durun emziriyorsanız