Dmlafrkn Bebegim 9 bucuk aylik arabayi surmeyi henuz bilmiyor tekerlegini ceviriyor yada iste orumcegin onunde oyuncaklari çeviriyor isaret parmagini kesfetmis onunla ceviriyor ne zaman surmeyi ogrenir yada oyuncaklari amacina uygun oynamayi?
Mom987 Dmlafrkn Sanirim oğlum 10 11 aylikken arabayi sürmeye baslamisti. Biraz daha büyüdükten sonra 2 arabayi yaristirmaya baslamisti.
Mom62636362 Dmlafrkn Benimkiler 13.5 aylık hala tekerlek çeviriyorlar 😂 ama bunu 2 aydır falan yapıyorlar
Duyulurum Dmlafrkn işaret parmağını kesfetmos ya i ince motor becerileri gelişiyor 🧡 çok normal tekerleği çevirmesi çünkü o dönen bir şey 🧡
Epifenomen-gkc Dmlafrkn Kızım arabayı sürmeyi 9.5 aylıkken öğrendi. Bir arabayı sağ eline diğer arabayı sol Eline alıp arabayı süre süre emekliyor oradan beri. Her bebek gelişimi farklı. Ben karşısına geçip araba nasıl sürülür göstermiştim öyle öğrendi
Mom62636362 Dmlafrkn her bebek farklı farklı canım, ben de acaba boya tarzı bir şeyler versem mi ellerine diye düşünüyorum şu sıralar ama anlayacaklarını hiç zannetmiyorum
Mom62636362 Dmlafrkn Alayım ya böyle dedin heveslendim gerçekten 😍 elle tutulur yuvarlak boyalar görmüştüm ebebekte o tarz bir şey şimdilik iyi olur sanırım teşekkür ederim ❤️