Brn1234 Merhaba hanımlar kızımın 1.yaş gününde evde bişeyler yapmak istiyorum balonları perdeye takıp zincir yapayım diyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum sizlerden yapanlar var mı iğneyle mi tutturdunuz yoksa balon yapıştırıcıları mı
Senemmm11 Brn1234 balon zinciri ayrı satılıyor zaten canim. Balonlarini o zincire takiyorsun. Biz balon zincirini iple perdenin kornişine başlamıştık 2 uçtan. Biraz da aşağı sarkitmistik
Brn1234 Senemmm11 kornişe takayım ben de öyleyse nasıl tutturacağımı bilememiştim çok teşekkür ederim
Senemmm11 Brn1234 evet sıkıca sarın birkaç düğüm ile sağlamlastirin gayet güzel tutuyor kornis düşmüyor hiç. Ben ertesi günü söktüm hiç düşmedi onca saat
SumeyraSs Balon yapıştırıcılarından kullanan var mı? Duvar boyasını söküyor mu? Bizim de 1 yaş günü var duvara asacağım balon zincirini ama bilemedim
Mbal SumeyraSs duvar boyasını kaldırıyor çok kuvvetli o küçük yuvarlak yuvarlak olan balon yapıştırıcıları.
Mbal SumeyraSs en güzeli balon zincirine dizip kornişe asmak. Eğer tam yuvarlak istiyorsanız ayakta duran plastik balon standı var yuvarlak.
minikannesii @Brn1234 ben 3 balonu çiçek şeklinde yapıp kurdele ile birbirine bağladım kurdeleyi de iğneyle perdeye astım