Anne888 Kızlar bebişlerinizle ne zaman bağlanma oldu aranızda yani şöyle diyim mesela beni diğer insanlardan ayırt edemiyor gibi :( çok üzülüyorum :(( çok ağladığı zaman sankinleştiremiyor gibiyim :(
Jument Anne888 4 aylık 5 günlük. Yeni yeni benim için ağlıyor başkasına gidince gözü bende kalıyor ve ben alınca seviniyor 😊 beklediğim dönem geldiiii 🥳
Rubab_Mommy Anne888 Yaa daha cok kucuk annesi.Anlamaz ki.Ama seni kokundan ayirs eder en cok seni sever seni ister sana muhtac o.❤
yaseminoztrk Anne888 bebekler 3 ayı dolana kadar dünyada olduğunun bile farkında olmuyor. Sizi sadece kokunuzdan tanıyor. 3 ay bi gelsin ne cilveler yapar size az sabır ❤️ sağlıkla büyüsün kuzucuk 😚
Sda16 Anne888 daha çok küçük annesi 🥰 ben ilk zamanlar gazını cikaramiyordum uyutamiyordum ben haricinde herkes yapiyordu bunu. 40′ı çıkana kadar sabret değişiyor hersey degismez gibi geliyor herkes seni avutuyor gibi geliyor ama değişiyor hersey
Beren28 Anne888 cok yeni. Benim 2 aylıkken falan o bağ oluştu . Cok yabancıydı sanki ilk zamanlar . Değişik bi his
Jument Anne888 valla doğduğunun farkında değildi, hep ağlıyordu, öyle kucakta gezmekten falan anlamıyodu.. ama şimdi öyle değil yatmak istemiyor, gezmek istiyor, etrafa karşı çok ilgili..
hyt_50 Anne888 benim bebeğim 4 ay 1 günlük doğduğunda beri bana bağlı gibi hatta küvez de kaldı hemşire susturamamıştı ben girip kucağıma alınca aniden susmuştu şimdide beni görünce al diye çırpınıyor almazsam veriyor bağlıgı benden başka kimsede de durmuyor 😁🤪
yareninannesi888 Anne888 benim kızım 8 aylık olunca beni aramaya başladı öncesinde sokaktan geçen birine ver giderdi kucağına gözü görmezdi beni