Tunayyyy Oğlum 14 günlük ve ara ara hırıltısı var. bu hırıltı sesinin nerden geldiğini anlayamıyorum. Yatarken olmuyor. Otri bebenin suyu ile temizliyoruz burnunu çektiriyoruz fakat yine de oluyo. Başına böyle bişey gelen var mı
Onsubatikibinondokuz Tunayyyy benimde bebeğim 15 günlükken aynı sorunu yaşadık korkutmak istemem mutlaka bi Yenidoğancıya gösterin ciğerleri çok küçük olduğu için duyulmaya biliyor allah korusun ciğerlerine inmesin hırıltısı bronşite çevrilebiliyor mutlaka gösterin derim biz 1 hafta yoğun bakımda yattık
Sarelim Tunayyyy bnm kızımdada vardı. Doktora goturuyodum cıgerler temiz. Sonra doktorumuz burunda yumusak doku var zamanla sertleşir hırıltı kaybolur demişti. Dediği gıbı de oldu artık yok
Sibellaa Tunayyyy odayı nemli tutmaya çalışın. Buhar makinesiyle yada odasında su kaynatın buharlansın biraz
Eymenimmm Tunayyyy benimde 47 günlük oğlum var 20 günden Bu yana bizdede aynı sorun var sürekli cekiyorum aspire ediyorum ama devam ediyor sırtını dinlettim birşey yok bende ne zaman geçecek bekliyorum bizimki yüz üstü yatınca olmuyor sırt üstü yatınca oluyor
Deletedmom136 Biz baktırdık balgamı vardı bi ilaç kullandık balgamı attı hırıltı da kayboldu. Doktora gösterin bi akciğer filmi çekilsin o zaman anlaşılır