Buglemiim Sedakcby Biz sadece mukuslu kaka ile gittik belirtimiz oydu. Doktor birkaç soru daha sordu mesela emdirirken bağırsaklarından ses geliyor mu gürültülü kaka yapıyormu gibi… ben diyet yapıyordum ama yavas yavas açtık diyeti 4-5 yasaklı yiycek dışında yiyorum çok şükür birşeyler kakası da mukuslu değil artık tam tersi ek gıdadan dolayı sert yapıyor bazen🥵
Sedakcby Buglemiim ek gidadayiz bizde dediğiniz gibi kakasi puturlenmeye başladı okadar cok mukus görmüyorum açıkçası. Ama bu döküntü leri düşündürdü beni diyeti açıyorum şimdi o zaman anliyacagim
Uuubaby Bıze de Dr süt ürünlerı dana eti susamı yasakladi.kakada nokta kadar kanlar vardı teşhis öyle konuldu ıkı haftadır dıyet yapıyorum bidaha kan gelmedi ama dıyet yapmak çok zor yahu 😢😢. Bınun yanında alerjıklere verılen mamayı da kullanıyorum çünkü sütüm yetersiz gelmeye başladı 😢
Sedakcby Uuubaby diyet gerçekten çok zor ne pisiricem derdi ne yicem derdi. 6 aydır alıştım gerçi ama artık yemej yemek istemiyorum buda sutume yansiyo
Sedakcby Tuba18 laktoz intoleransı değil relactaz da kullandık belirtiler ortadan kalkmadı diyetim boyunca yani. Şimdi diyeti açmaya başlayınca belli olacak bakalım
Sedakcby Buglemiim çene altından başlayıp göbek deliğinin altına kadar genelde. Yoğunluk göğüs üstü dağınık dağınık göbekte ama yoğun bi şekilde
busramerve Sedakcby eğer sürekli huzursuzluk agresif yapı uyku sorunu burun tıkanıklığı vs de varsa doktorunuzun yanlış yönlendirme ihtimali olduğunu düşünüyorum
Sedakcby busramerve hepsi var bi tek kanlı kaka yok diye süt allerjisi yok dendi ama bütün belirtiler var
Alyatrd Sedakcby hayatı şart değil , kızım da kanlı kaka ve mukuslu kaka hiç olmadı ama yaklaşık 6aydır süt alerjimiz var 🤷🏼♀️
Sedakcby Alyatrd öyle mi ya okudukça şaşırıyorum valla doktor neye dayanarak beni yolladı bilmiyorum direkt süt ürünlerine başla dedi bide
busramerve Sedakcby başka bir doktora gidin bence. Çünkü alerji çok zorlu bir süreç. Yanlış teşhis yüzünden çocuk acı çekmesin.
Denizzz88 Sedakcby benim bebeğimde kan yoktu mukuslu kaka, gürültülü kaka,vücudunda ve yüzünde egzama vardı 2 aydır diyetteyim süt ve süt ürünü,susam,tahin,kuru yemiş bunlari yemiyorum şikayetler geçti inşallah alerjiside biran önce geçer
Sedakcby Denizzz88 aynı bebeğim de öyle bilmiyorum ya allerji doktoruna gittim bide uzmanlık alanı yani. Şaşırdım açıkçası bütün belirtiler varken nasıl allerjisi yok der
Denizzz88 Sedakcby alerji testi 1 yaşından önce doğru çıkmıyormuş siz yinede bi 10 gün falan kendiniz yapın diyeti bakalım şikayetler azalcak mı anlarsınız
Sedakcby Denizzz88 6 aydır allerji diyetindeyim ben😅 işte diywtteyken böyle şeylerin olması sinirlerimi bozdu zsten sebebi yok bilinmiyor
Oslem33 Ada-Lina kan mı alıyorlar bebekten nasıl anlaşılıyor süt alerjisi olduğu ve kacıncı ayda bakılıyor bu testlere?
Ada-Lina Oslem33 kakasından bakıyorlar biz 2 aylığız özel hastenede yaptırdım testi 10 güne belli olur dediler önlem amaçlı bende hemen diyete girdim
Denizzz88 Sedakcby aa öyle mi ben yeni başladı şikayetler sandım. O zaman ya diyette bilmeden fire verdiniz yada yeni bişeylere alerjisi çıktı belkide
seleno Sedakcby bizim durumumuzla aynı sizinki bizde de kan yok mukus yok egzama var 3 ay önce gitmiştik doktora yarın tekrar randevumuz var bakalım tekrar test yapılacak alerji var mı tekrar değerlendirilecek. Ek gıdaya yeni geçtik süt ürünleri olmadan kahvaltı için hiçbir seçenek bulamıyorum çok zor alerjik bebek