Minnakelifinannesi Kizlar yüzünde küçük küçük sivilce gibi değilde böyle iz gibi şeyler çıkmış babası cok öpüyor sakalları falan batıyor ondan midur acaba
Tugceasel16 Minnakelifinannesi merhaba canım benim bebeğimde de de var isilik denilen şeyden sicaktan ve nemden oluyor siz yinede dikkat edin çoğalma olmasın benimde eşim çok öpüyor ama ondan değil korkmayın bir sorun olmaz
Ayazmom1 Minnakelifinannesi aynısı benim bebeğimde de var daha 1 aylık ama sıcaktan olduğunu sanmıyorum doğduğundan beridir klima açık babasının sakalından kaynaklı olabilir ama 😅
Minnakelifinannesi Tugceasel16 merhaba bizim ev sıcak degil oyle yasadigimiz şehirde nemsiz serin bi şehir banyo yaptım 1 saat önce simdi baktim belirmis
Tugceasel16 Minnakelifinannesi bilemiyorum ama bildiğim kadarıyla öyle bir arastirin isilik yada bir fotosunu atarmisiniz yüzünün nasıl bişey benim bebeğimde de var çünkü
Minnakelifinannesi Tugceasel16 çekemedim ki ya belli olmadı dağa önce İstanbul kaldık orda isilik olmuştu ama yüzü değil boynu vs bu isilik gibi değil söndü suan kirniziliklari alerji olabilir mi acaba
Tugceasel16 Minnakelifinannesi hmm olabilir bir doktora danışın isterseniz benim bebeğim de minik minik sivilce gibi var