Minnakelifim03 Kizlar bebegimim boynu cok kotu pisik oldu ne yaptimsa geciremedim. Kucuk kucuk sivilce gibi yayildi kıpkirmizi oldu ve arada kanıyor. Nasıl gecirebilirim
Tazeannecik Minnakelifim03 kızımında vajinasında oldu üst tarafı yanık gibi bacak kenarları sivilce sivilce. Kaç krem denedim azaltmadı bile. Sonra yengem yeğenime kullandığı bi krem söyledi aldım hemen azalmaya başladı. Trosyd günde 3 kez falan sürüyorum azalmaya başladı bakalım gecer inşallah.
Yagizmomms Minnakelifim03 Of benimde oğlumun kulaklarının arkası çok kötü pisik oldu. Ne yaptıysam geçmedi bi sürü krem denedim yok. Bende surda bekliyim bakalm insalh bilen biri yazar.
AlyaAda Sudocrem geçiriyor önce temiz bir ıslatıp pamuğu silin kurulayın sudocrem sürün bir gün sonraya bişey kalmıyor kilolu olduğundan benim kızın boynu yapışıyor erleri ve arası pişiyor böyle yapınca hemen geçiyor ve tabi gün aşırı yıkayın bebeği🤗
Minnakelifim03 AlyaAda Sym Tazeannecik Mehmetalininannesi gulsenkonakli hepinize cok tesekkur ederim soylediklerinizi deniycem bakalim insaallah gecer 😊