Mrv-0809 Kızlar elbisem beyaz dondurma dökülmüştü kosla aldım yıkadım yine çıkmadı kahverengi kaldı ne yapmam lazım ya çamaşır suyu denemek istemedim tek pahalı elbisem 😂 fikir almak istedim tecrübeli olanlardan
melike5461 Mrv-0809 beyaz kalıp sabunla dene canım çıkmazsa biobelinda 3x dök sıcak suya koy 1 2 saat beklesin
Biranne2meyvesi Mrv-0809 annem bulaşık sabunu döküyor azıcık lekeye makinaya atıyor biraz yüksek ayarda kızımın kıyafetlerini o kurtardı 😅🙈
ipekkizz Mrv-0809 lekeli bölgeye kulak temizleme çubuğu ile camasır suyu sürün cıkar ben öyle yapıyorum
Mrv-0809 ipekkizz en son çamaşır suyu deneyeceğim kosla gittim aldım bugün o kadar para verdim hiç çıkmamış ya
Elfbc Mrv-0809 ariel sıvı deterjan tavsiye ederim benim elbiseme kırmızı oje dökülmüştü ojenin üstüne ariel döktüm kapağıyla ovaladım ve çıktı hiç bi leke kalmadı.
Bireylulmeselesi02 Mrv-0809 benim bir kere beyaz tunuğime çilek dondurma bulaştı üstüne perwol döküp makineye attım ve sonuç mükemmel 🥰tüm lekelere onu kullanıyorum çay lekesi kahve lekei çikolata lekesi hiç bir leke beni korkutmuyor 💪
E_doga Mrv-0809 rossman da leke canavarı var ben her çeşidini kullanıyorum ( lekenin cinsine göre oluyorlar) tavsiye ederim
Ruzgarcan Mrv-0809 benimde beyaz yatak örtüm fena lekelenmiş bende ön yıkama gözüne domestos diğer göze torsil makinanın içine torsil koydum şuan makinada bekletiyorum boncuklu oldugundan narinde yıkıyorum boşuna bekliyorum ama bi umut 😄
Mrv-0809 Ruzgarcan sabahtan beri bende bi bulaşık deterjanı döktüm yıkadım bir kosla döktüm yıkadım bi umut aldım baktım aynı kahverengi leke 😔