Busra5009 Kızlar bebeğinizi ne zaman kalça ultrasonuna götürdünüz ? Bize verilen kağıtta 1aylıkken getirin yazıyor kayınvalidem 2aylıkken götürün,doktorlar bakmıyor erken diye geri gönderiyor dedi. Randevu almıştık arada kaldık
Adaduygu Busra5009 biz 2 ayina 1 hafta vardi goturmustuk gelmisken ult bakalim dedi doktor cektirmistik
Minnakanne23 Busra5009 doktor bize 40 ı cıkınca getir dedi ama o sıra götüremedim 2 aylıkken götürdüm ben
Teacher-mom Evet bende merak ediyorum bir de erkek çocukların testislerine de bakılıyormuş heralde o nasıl oluyor yani neyine bakıyorlar
Busra5009 Uras0907 bizim de 29günlük olacak yarın. Görümcemin kızını götürmüşler 1aylıkken. Doktor gelişimi tamamlanmamış diyerek 15-20gün sonra gelin demiş yollamış. Onlarla beraber 1aylık olanları öyle geri göndermiş doktor. O yüzden bize de götürmeyin boşuna bakmayabilir dedi
Haydinn Busra5009 canım 1 ay erken 40 ından sonra git biz 50 günlükken gitmiştik 2. Ayında da gidebilirsiniz tabi ☺️
Busra5009 Haydinn hastane taburcu kartında 1aylıkken getirin yazıyordu diye randevu almıştık yarına 29 günlük olacak.
Uras0907 Busra5009 Yani bilemiyorum bizde bi sıkıntı olmadi benden sonra bi arkadaşımda 1 aylık götürüp yaptırdı.
Haydinn Busra5009 o zaman yaptır canım 1 ayı dolunca getirin diyorlar zaten hastaneler birşey farketmeyecektir