Kizimmmmm3434 Nasıl giydireceğim bilemedim Ateş 37 banyo yaptırdım calpol verdim sadece Zıbın giydirdim ama içerisi sıcak klima açsam Üstüne Tulum giydirsem olur mu
Pelin05 Kizimmmmm3434 38 üstü ateş sayılır canım klima daha da kötü edebilir bilemedim eğer çok yükselirse altını açık bırak biraz. Zıbın yeterli. Ayağına çorap giydirebilirsin eğer küçükse gaz olmasın diye
NorthLight Kizimmmmm3434 tekrar söylüyorum 37 yüksek ateş değildir, doktorum 38,5 olmadıkça calpol verme dedi, onun yerine ılık duşa sokup serinletebilirsinjz, klima çarpar zaten ateşi yok
cikileyta_yemeliyim Kizimmmmm3434 Kizimmmmm3434 doktorunuza danışırsanız daha net bilgi alırsınız. Ama bir defadan bir şey olmaz herhalde,hem vücudun ateşi de tanıması gerekiyor ki ileride maruz kalacağı mikroplarla savaşabilsin. Biz korkuyoruz ateş yükselince ancak kötü bir durum değil ateş, vücudun kendini savunduğunu gösterir
Busecnr40 Kizimmmmm3434 bebeklerde 36.5 ve 37.5 arasi normal ates kabul ediliyo eger vucut isisi 37.5 ustundeyse kiyafetini bir kat daha azaltmalisin ornegin zibin uzerine tisort tulum vs varsa onu cikartabilirsin coraplarini cikartma cunku vucudun en hizli isi kaybeden yeri ayaklar bu yuzden ayaklar hizli soguyo vucudu sicak kalirsa havale gecirme riski daha da artiyormus doktorum soylemisti havalar zaten cok sicak klima bebegi carpar(normalde belli soguklukta yaptiginda zarar vermez ama bi sicak bi soguk olacagi icin ters etki yapar) dikkat et citcitli zibin corap yeterli olur bacaklarina da cok ince muslin ort ben oyle yapiyorum 🙏🏻 Calpol verme vucudu alismasin eger 3 ayin altindaysa ve atesi 38 uzerine cikiyosa (koltuk alti 38- kulak 38.5) doktora gotur evde dusmesini bekleme 3 ayin ustundeyse de dedigim degerlerin uzerine cikmadan lutfen ilac verme 🙏🏻💖
Saripapatyammm Kizimmmmm3434 Klima çarpar daha kötü olur. 37 ates sayilmaz canim. Zibinla dursun vücut isisini takip edersn
Minnakanne23 Kizimmmmm3434 klima çarpabilir zıbınla durdun cnm bide ılık bezle ara ara koltuk altını kasıklarını anlını sil ben hep yaparım şuruptan snra hemen düşer
_Nehirim_ Pelin05 benim ki şuan 2 aylık havada sıcak giydirmiyorumda ama sancısı var ondan mı dersiniz
Pelin05 _Nehirim_ olabilir canım benim ki de 2 aylık olacak gazını 1 haftadır kendisi çıkartıyor üstünü ince giydiriyorum ama ayaklar asla çorapsız kalmıyor
_Nehirim_ Pelin05 memleketteyim havada biraz sıcak kayınbabam giydirme deyip duruyor o kadar laf dememe rağmen giydirme diyor hala 🙄