EtiPetito Kızlar oğlum tam 1 yaşında, tavuk veya dana ciğeri verebiliyor muyuz bilginiz var mı? Çok severim ikimize aynı yemekleri yapıyorum genelde, acaba yapsam yiyebilir mi yoksa yasak mı merak ettim 😅
busgokalp EtiPetito ciğer çok faydalı bebekler için kızartmadığınız sürece verin,ben kuzu ciğeri veriyorum. Demir ve protein deposu 👌🏼
Pembebeyzmavi EtiPetito ya bu kadar olur annemdeyim ciğer yapıyor kızımda tam bir yaşında bende düşünüyorum versem mi diye. Hamileler mi yiyemiyordu ne öyle bişey hatırlıyorumda ciğerle ilgili
Deleted12 EtiPetito tavuk cigeri ne ki onu verceginize kuzu ciğer verin 7 aylıktan beri verilebilir. Tavuk eti 6. Aylık kuzu eti 7 aylık verilebilir yani geç kalmışsınız zaten vermemekle. Şimdiye kadar hiç vermediniz mi.
EtiPetito Deleted12 vermedim doktorda ver demedi herhangi bir yerde de önüme çıkmadı o kadar hesap takip ediyorum 🤔
Sonsuzmutluluk EtiPetito Instagram’da hastalanmayan çocuk hesabı var orayı takip edin ciğer çorbası tarifi var ve çok önemli diyor çocuk beslenmesinde ciğeri
Dogavesultan EtiPetito kuzu ciğer veriyorum ben 9. Aydan beri sote yaparım mangalda yapar eşim bazende yaprak ciğer olarak yaparım
Deleted12 EtiPetito ver ver et ciğer kan yapar. Hiç kıyma falan da mi vermedin hiç o da ete giriyor ama ver yani kuzu kıyma al köfte yap yemeklerine koy tavuk aynı şekil ciğer nasil yapmak istersen yani yap ver.
zeyzey77 Deleted12 Tadimlar 6 ayda başlıyor zaten bitene kadar 8 ay geliyor zaten. 3 gün kuralıyla yapılır tadimlarda
EtiPetito Deleted12 yok tabii ki onları veriyorum her gün neredeyse, sadece ciğer vermedim ya onu da artık vereyim teşekkür ederim
Deleted12 zeyzey77 valla hiç de 8m ay gelmedi herhalde herşeyi tattirmakla bi hal oldunuz😂😂 her yeni sebze meyve yi 3 gün 3 gün tatirdinjz mi tk tek bazı seylerin alerji değeri düşüktür mesela kabak 2 gün yeterlidir patates havuç şeftali 3 gün elma 2 gün zaten belli başlı şeylere bi tepki vermiyorsa diğerlerine de çok nadir verir. Siz baya abartmışsınız.