GiybetReis Kızlar selam kızım nasipse bugün ilk sebze çorbasını içecek. Sormak istediğim yaptıgınız çorba fazla gelirse dolapta saklayıp bi gün sonra tekrar ısıtıp içiriyor musunuz? Nasıl saklamam gerek. Direk tencerede koysam olur mu?
Happydef GiybetReis evet isitiyorum ben kalınca bizimkiler gibi aynı kendi tava yada minik tenceresinde
Asl90 GiybetReis mümkünse aynı gün tüketecek kadar yapın bir gün bile beklese dolapta bakteri ürüyor. Aynı gün içinde verebilirsiniz ilerleyen zamanlarda öyle yapın.
JackDaniels GiybetReis Ben genelde 2 günlük yapıyorum. Fazla olduysa eğer kavanoza sıcakken kapatıp ters çevirip soğutuyordum. Bu şekilde vakumlanınca asla bozulmuyor🙏🏻 Özellikle dışarı götüreceksem yanımda mutlaka vakumladığım kavanozlardan alıyorum çantaya
GiybetReis JackDaniels a böyle vakumlanır mı? Onun için vakumlu kapaklu kavanoz felan diolar gerek yok ozaman? Herhangi bi cam kavanoz olur mu evdeki😁
Ebrugoktug08 GiybetReis bende genelde 2günlük yapıyorum vakumlu saklama kabına koyuyorum ertesi gün tekrar ısıtıp veriyorum
Minik_minik GiybetReis ben tencerede buzdolabına koyuyorum bir gğn sonra öğlen veya akşam veriyorum ama 3. Güne kaldıysa döküyorum
Asl90 GiybetReis ürüyor malesef tercih meselesi ben bilgilendirmek istedim sadece kimsenin işine karışmak istemem mümkünse yazmştım zaten. Bir gün bekleme ile tabiki kimse ölmez ama alışkanlık haline gelirse bebeğin bağırsak sağlığı dolayısı ile bağışıklığı için ne kadar iyi olur bilemiyorum. Her anne bebeği için en iyisini bilir tercih sizin ☺️
JackDaniels GiybetReis Yok kuzucum bildiğin klasik menemen kavanozu gibi ben sadece küçük 200 cc’lik olanları aldım tek öğünlük olsun diye. Yoksa büyük kavanozada koyup sıcakken kapağını kapat ters bi şekilde tezgaha koy soğuyunca dolaba kaldır istediğin zaman ısıt yedir🙏🏻💜
Anneyok1 GiybetReis Yahu ne olacak bazen 3 güne kadar duruyor. Ha kendimize yapmışız ha onlara bazı arkadaşlar olayı abartmış koy gitsin dolaba