Tugbatugba123 Kızlar esiminde benimde saclarimiz dümdüz kizimin saclari bukle bukle asiri guzel benim ablamın saclari da bukleli ilerde düzlesir mi yoksa kalır mı bukleli acaba merak sadece 🥰
FatosToprakDeniz Tugbatugba123 oğlumun öyleydi kestirdikten sonra düz gelmeye başladı. Kızımın da bukle bukle. 25 aylık henüz kestirmedik. Eşimin düz benim bukleli inşallah kızımın da düz olur 😁
Burcu35 Tugbatugba123 Benimde bukle bukleymiş ama şuan kendi kafasına göre dalgalı😂🙄 inşallah kalır sizinki
nursocum Tugbatugba123 Ay oğlumun saçıda lüle lüleydi kesince önler yine kıvrılmaya başladı hayranım o görüntüye kesilince ağlamıştım 😂
Tugbatugba123 O6y2k2u hadi ya :( bende kalacağını sanmıyorum bir ihtimal belki ablama çekmiştir dedim insallah kalır ama maşalı gibi sanki
Tugbatugba123 Burcu35 hadi ya degisebiliyo demekki sanki maşalı gibi saçları bı toka taksam bile önüne kuaforden çıkmış gibi oluyo :)
Deletedmom5284 Düzelir benim bebeklik fotoğraflarımda saçlarım kıvırcık resmen ama şimdi düz saçlıyım 😍