Leylaa_ Bu gün kayınvalidecime davetliyim mangal yapacaklar 💃🏻💃🏻 Yemek derdim yok en sevdiğim anneye kayınvalideye gitmek 5 gibi gideriz ohhh misss 😂
crazymommy Happygirl8 Ben annem gilde olsam da yemek işi yine bana kalıyor hep ya 😒 Kadın demiyor ben yapayım ne yiyecekseniz yapın diyor sonra ben yapıyorum oda hazıra konuyor gözü açık 🤔😅😅😅😅😅
Leylaa_ Almina06 rosto nasıl yapılıyor eşime o gün söyledim antin kuntin şeyler yapma normal bi şey yap dedi 🤣🤣
realistbirhayalperest Leylaa_ eşim nöbetçi bugün. Bebemle başbaşayız ona çorbasını içiririm bende ekmeğe Nutella sürüp yerim😂🤦♀️
melike5461 Leylaa_ Dün aksam mercimek çorbası fırında köfte patates ve pirinç pilavı yapmıştım, bitmediler bu aksamda onları yeriz yarına artık 😂 Normalde her aksam yemek yaparım ama bu aksamlık böyle olsun ziyan olmasın yemekler 🥰
Almina06 Leylaa_ 😂😂 yaa çok basit aslında eti muhurleyip düdüklüde havuçla sarımsakla 45 dk pişiriyoruz servis ediyoruz bu kadar 😂 mastercafin bana kattıkları yapın eşiniz bayılır 😂
Leylaa_ annesinin_kizi ohhhh en sevilenlerden onu biz dün yaptık bu günde kayınvalide yarında Allah Kerim 😂
Darlingmom Leylaa_ bugün eşimin sevmedigi kuru fasulyeyi yapmayıdüşünüyorum 😅 yanına pilav birde soğan kırarım masaya 😆
Miskokulum25 Leylaa_ KFC tavuk yaptım evde. patates kızartması soğan halkası bide pirinç pilavı yapcam. Salata yaparım içecek falan. Tatlı olarak ne yapsam bilemedim. Afiyet olsun sizede bu arada