eminemre99 Kızlar bir yaşında kızım var gazlı içecek içiyor musunuz merak ettim ya bn iki günden beri içiyorum hani elmalıeyveki yani sade pek içemiyorum acaba bir soeun olur mu kızlar bana yardımcı olabilir misiniz
eminemre99 realistbirhayalperest canım çok çok tesekur ederkm bnde hani magnezyum içeriyor aslında iyi bir şey sonuçta magnezyum biraz da ondan içmek istiyorum biraz da j ndim istiyorum
realistbirhayalperest eminemre99 ben kendi yiyeceklerim için bebenin büyümesini beklemedim. Kuru fasulyeyi bile 5 ylıkken yedim gaz yapmadı sonra yemeye devam ettim. Ama mercimek hala gaz yapıyo onu yemiyorum. Böyle deneye deneye çoğu şeyi yiyorum
eminemre99 realistbirhayalperest evet canım bnde başlarda yiyecek olarak yemedim sonra sonra yedim içecek olarak zaten kola sevmiyorum bir gazlı iceceklerden meyveli içecekleri içiyorum meyve suyu falan başka da yok icrcek 😘🤣
hlyarkye kızım 1 yaşında mercimek hariç herşeyi yiyorum içiyorum hamd olsun hiç bişey olmuyor ye iç canım bu kadar detaya gerek yok herkes onu yeme bunu yeme der rahat ol takılma kimseye canın içmek yemek istiyorsa ye iç
eminemre99 hlyarkye Allah razı olsun canım benim cevap için bnde oyke yapıyorum ya ne yapım insallah bir sknti olmaz