Gulsen4224 dygcm Eşini takip edebilirsin eşinde seni konumu açıyorsun eşine bağlanıp nereye gittiğini gösteriyor 🌸
tekboynuzluat dygcm diyelim telefonun kayboldu veya bir yerde unuttun. iCloud hesabını başka bir yerde girdiğinde eğer telefonun açıksa nerde olduğunu gösteriyor
Gulsen4224 dygcm hayır senin takip etmeni istediğin kişiler konumunu paylaşmak istediğin kişiye gözükür 🌸
dygcm Gulsen4224 anlamadım kusura bakmayın😅 sımdı ben konum acıyorum sonra ordan kımı eklersem onlar mı sadece benım konumumu gorebılıyo ama herkese acık bisey yani sadece benım rehberım degıl bı cok tanımadıgım kisileride goruyorum oylemı
tekboynuzluat dygcm birde AirPods gibi cihazlar bağlıysa ve kaybolduysa onlarıda buluyor. Biz görümceminkini öyle bulmuştuk
Gulsen4224 dygcm hayır balım sadece eşleştiğin kişiyi görüyorsun oda seni görüyor senin yada karşıdaki takip edecek biri izin vermesi ile oluyor 😅🤭Senin telden eşine istek at ve izin ver Takip etmiş oluyorsun senin izin vermediğin kimse göremez 😘
deletedmom1106 dygcm tel kaybolduğunda çalındığında son konumu yolluyo falan fıstık ama yalan benim bitanesi gitti öle
dygcm Gulsen4224 teşekkür ederim pekı mesela ındırdım sonra vazgecsem konumu kapatınca tamamen kapanıyo mu?☺️🌺