Fatmainci 33+5 ye dünyaya geldi kuşum bugün kronolojik 2.5 aylık düzeltilmiş 1 aylık henüz bize gülmüyor çok nadir yani burada okuyorum bebekler 2. Ayında gülmeye başlar yazıyor bizimki neden gülmüyor anlamadım erken doğduğuyla alakalı mı acaba sizin bebişler ne zaman güldü
melike5461 Fatmainci benimki doğduğundan beri gülüyo bizde onu anlamadık 😂😂 ama çok normal şuan böyle olması daha küçük mesela annem anlatır ben bebekken hiç gülmezmişim babanem güldürene bilezik alıcam demiş 😂😂😂
siyah3430 Fatmainci Benimde aynı tarihler. Arada bi gülüyor ben konuşunca o kadar ☺️ ama öyle sesli gülmek vs yok sadece gı sesini çıkartıyor. Düzeltilmiş 2. Ayında mı yapacak acaba 🤔
Fatmainci Rabiamhmt yani her baktığımda değil canı isterse gözümün içine bakıyor rop muayenesini geçtik bi sıkıntı yok gözde
Fatmainci melike5461 :))) ay benimkide ciddi sert sert bakıyor anlamadım gitti sen bebeksin kendine gel diyorum ı ıhh tık yok
Fatmainci siyah3430 kendi kendine şımarıyor sabah uyandığında sesler çıkarıyor ama ben konuştuğumda bana tık yok anlamadım ki
pinar5595 Fatmainci benim bebeğimde iki bucuk aylığa yaklaşırken belli belirsiz gülüyordu bende korkmuştum ama iki bucuk ayı geçerken bir anda başladı gülmeler şimdi sesli bile gülüyor siZinde zamanı vardır ufak ufak başladıysa devamı gelir ve erken doğumda olmuş o da etkiler bence
Fatmainci pinar5595 inşallah öyle olur ya bu dönemin anaları çok pinpirikli araştırmicam diyorum yine de tutamıyorum kendimi internettede başın ağrısa kansersin diyorlar zaten içim karardı
OmerinDefnesi Fatmainci bir buçuk aylık kızım var çenesini okşayarak tatlış tatlış konuşuyorum zorlada olsa minik bi gülümseme yapıp hemen geri düzeliyor.isteyerek mi yoksa sadece reflek mi bilmiyorum
Fatmainci OmerinDefnesi bizimkide öyle bugün burnuna çenesine falan dokundum bi ağız dolusu güldü hemen düzeldi bana mı değil mi anlamadım bende
AliMiranannesi OmerinDefnesi evet bizdede o sekilde gülümsemeler basladı kesinlikle yavas yavas cenesine dokununca öpünce tepkiler veriyordı ve bol bol konusunca tabiki yüzlerine bakıp gülümseyen bir anne ile sürekli göz teması halinde olunca bebekler bir süre sonra sizi taklit ediyorlar gülümsemek bulasıcıdır 🤗🧡
Serapveminikleri Fatmainci çünkü daha bebeğin 1 aylık 2 aya girmemiş düzeltilmiş olarak bakacaksınız 🙏🏻
ikiprens_annesiii Fatmainci prematüre bebekler kronolojik takvime göre gelişim gösterir. Kimi normal doğum zamanıyla da yapabilir ama kronolojik doğumu ile gelişimi takip edilir. Daha erken bence kuvözde kalımı, doğum kilosu, haftası gelişimi için önemli oluyor
AliMiranannesi ikiprens_annesiii merhaba düzeltilmiş olarak gelişimleri takip ediliyor kronolojik olarak düsünürsek cok üzülürüz premature anneleri olarak 🤗🧡