Nyles2019 cokcocuklu merhaba bebeğiniz şu an nasıl acaba benim oğlum 5 aylık dönüyor ama kafasını tutamıyor.
cokcocuklu Nyles2019 kizim 11 aylik cok rahat dönüyor oturduğu yerden ayağa kalkiyor emekliyor sıralıyor ben bosuna evham yapmisim her seyin bi zamani var ama kafasini tutamamasi normal mi bilemedim doktora gittiniz mi bunun icin
Ceyhununbalannesi Nyles2019 hayır yürüme ve emekleme yok malesef ama oturuyor oyuncaklariyla oynuyor azda olsa tutunup kalkma cabalari var
Nyles2019 cokcocuklu gittim bugün norolojiye yönlendirdi benim oğlum normalde Kafasını tutuyor ama yüz üstü yatırıbca tutmuyor geri düşüyor kafası. Biraz tutup geri düşüyor😔
cokcocuklu Nyles2019 bide nörolojiye gitmekte fayda var bisey çıkacağını sanmiyorum ama iciniz rahat etsin en azindan
Nyles2019 Ceyhununbalannesi yüz üstü duruyor ama zorlamam lazım işine gelmiyor ve isteyince dönüyor bazen görüyorum ama tembelliği seviyor sanırım.
Arkeosophiaa cokcocuklu drum 6,5 aya kadar dönmesi lazım dönmezse sorun demişti benim oğlumda 6.ayda dönmeye başlamıştı sizinki geç kalmış sanki bi dra götürseniz kas gelisimine bakarlar en azından belkide sadece tembeldir benim oğluma tembel demişti 6.ayda bile
cokcocuklu Arkeosophiaa canim kızım suan 11 aylık ve yürüyor doktora gittik o zaman cok şükür hic bi sorun cikmadi 8 ayını geçmişti dönmeye başladığında o mesji yazali cok oldu yani
Arkeosophiaa cokcocuklu ay ben yeni sandım ☺️ Çok sevindim maşallahh o da erken yürüyeyim demiş demekki 😀 sağlıklı sıhatli uzun ömürleri olsun inşallah
cokcocuklu Arkeosophiaa hic yere yatmiyor du kucaga alışık olduğundan dönmeyi gec öğrendi 🙂 amin canim cümlesinin ki insallah